/i/Tespit

  1. 51.
    0
    islam dünyaya egemen olacak diyor ahuhahhiahuhahuheahuehaue

    yaşadığı mahallenin dışına çıkmayan bin kurusuna bak hele ulan dangalak budistler bile sizden fazla. ayetleriniz desen zaten alayı uydurma

    göklerin ve yerin orduları allahındır diye bir ayet var. sen bu ayete inanıyor musun? inanıyorsundur tabi gerizekalı olmak bunu gerektirir. göklerin ve yerin orduları allahın olduğu için amerika, israil, rusya, ingiltere, çin dünyanın dıbına koyuyor dimi gibtiğim çomar huur evladı seni. sen şükretmeye devam et acınası aptal mahluk ahahahahahaha
    ···
    1. 1.
      0
      Sen anasına sövelemeyecek kadar kötğ bir mahlukatsın sana bişey demiyorum yobaz aptal, gün geldiğinde ahirette insanların karşısına çıkmaya yüzün olmadığında göreceğim seni, mezarda ızdırap çekerken bu dediklerin aklna geldiğinde pişman olacaksın, hele ölmeden önceki halinden sen bile korkacaksın marx gibi yanına papaz çağırırsın sen artık.
      Aile bireylerime ve manevi değerlerime hakaret etmen seni savcılığa vermem için çok geçerli bi sebep.Ki zaten ettiğin küfürler yaşını karakterini ve insanlığını belli ediyor.
      ···
      1. 1.
        0
        Bu söylediklerim benim karakterim kaynaklı birşey değil. senin gibi müslümanlar akıllı olsa benden böyle lafları yemezdiniz. Sen kendi yazdığındaki saçmalığı göremeyecek kadar dine bağlanmış bir koyunsun. Ben yobaz biriside değilim her şeyi sorgularım sen islamı kaç defa sorguladın da bana yobaz deme hakkını kendinde görüyorsun?
        ···
      2. 2.
        0
        Ben islama anası babası zorla islama bağlatılmaya çalışan insanlardan değilim,her ayeti sorguladım yeri geldi saçma dedim ama derinlerine indikçe ayetlerin inme sebeplerine indikçe çözdüm çözüldüm.Sen müslümanları yargılarken kendini unutmuş yapabilecekleri önünde sonunda sınırlı aciz bir insan oldugunu unutmuşsun. Benim yazdıklarım beni ilgilendirir buna yapılacak her türlü saygıyla gelen eleştiriyi kabul edebilirim iş hakaret boyutuna varınca bende değişirim.
        Sen kaç kere sorguladın ve tarafsızca islamı veya herhangi bir dini anlamaya çalıştın?
        ···
   tümünü göster