/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Tamamen Yașanmıș bir olay...

    Hasibe A... nın Doktor ibrahim Ç... ye gönderdiği mektuplar.

    Mektup Gönderen Hasibe A...
    Tarih 2 Şubat 1995

    " Merhaba hocam, sizi komşum önerdi ben Hasibe, Erzurum'da yaşıyoruz. Evleneli 1 yıl oldu, kaynanam bende sürekli nefret ediyor, beni istemiyor sana büyü yapıcam diyor korkutuyor. Maddi durumum yok yaniniza gelemiyorum, çok ciddi durum Hocam adresi aşağı yaziyorum dönerseniz sevinirim. "

    Mektup 2 Gönderen Hasibe A...
    Tarih 9 Şubat 1995

    " Hocam, kocam 6 gündür çok değişti, sürekli karanlikta oturuyor işiği açinca dövüyor beni. Yemek yapiyorum, yemiyor. Şeytanin karisisin sen diyor bana. Bu mektubu bile zar zor yaziyorum, artik dönün geri bana lütfen. "

    Mektup 3 Gönderen Hasibe A...
    Tarih 1 Mart 1995

    " Evde iyice sessizlik bürüdü kocam disari çıkmıyor, tuvalete giderken bile gözleriyle bana öldürecek gibi bakiyor, benle dahi uyumuyor. Vücuduna arapça kelimeler yazıyor şu telefon numarasından ulașīn bana hocam. Öldürecek beni diye çok korkuyorum.

    Telefon Görüșmesi : Hasibe A... - Dr. Ibrahim Ç
    Tarih 7 Mart 21:00

    Doktor : Merhaba Hasibe hanım Hasibe : (titreye titreye Merhaba kimsiniz?
    Doktor : Doktor Ibrahim bana attiğiniz mektupları aldım. Adresinizi aldım. Haftaya geliyorum inşallah. Hasibe : Aaaaaaah, yardim, hocam(ses kesilir)

    Sonrasinda kayitlara geçen açiklamalar şöyledir :

    Doktor Ibrahim Ç.. Eve gider ancak geri çıkamaz. Başı ve gövdesi parçalanmiş şekilde o evde bulunur. Kadin ve kocasi esrarengiz şekilde olay yerinde bulunamaz. Ancak kadinin cesedi 1 ay sonra buzdolabinda bulunur.

    Hikaye tamamen gerçektir. Uzerinde oynama yapilmadi.
    ···
   tümünü göster