/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +10
    ilkokul 8 deyken tam bi züt olan batuhan binini gene kızların yanında artislik yapmak için bana "sen bana 10 tane vur, ben sana 1 tane" dedi.

    düşündüm, elime kağıt kalem alıp hesaplamalar yaptım. Sonra bizim muallakye dönüp " tamm lan" dedim

    kendimi tanıtayım o zmanlar 1.45 boylu 31 kilolu, içlik giyen, kantinde kızlara dayayan, tuvalette sıçmaya çekindiği için ( o zmanlar inci sözlük yoktu) okuldan hastayım ayağına izin alıp eve sıçmaya giden bi kardeşinizdim. benim nasıl biri olduğumu az çok anlamışsınızdır, batuhanda baya iri yapılı, kızların biricik kankisi, kısacası binin tekiydi, neyse olaya dönelim

    +napıyim sana vurmamımı istiyosun
    -tabi buna vurmak denirse
    +bu saçmalık
    - birak öyle kalsın

    iki gün önce izlediğim rambo filmlerinden esinlenerk vurmaya başladım buna, 1,2,3 derken adamda tık yok, gülüyo muallak. özgüvenim azalmış olsada olabildiğince sert vuruyom. bu halen gülüyo, yumruğu sıkarken ortaya çıkan orta parmağın çıkıntısını kolundaki kemiğe isabet ettirmeye çalışıyom 4,5,6 derken bunun tip bi değişti, baktım gülmeye biraktı aynı noktaya tüm gücümle vurdum, bu ağlamaklı oldu. suratı kıpkırmızı oldu.

    8,9,10 züt oğlanı hayvan gibi sinirlenmişti, +şimdi sıra bende, dedi. yutkundum, sanki anasını gibmişim gibi gerilerek tüm gücüyle vurcakken, koluma öne eğdim, kamil ıskaladı. gibilmenin verdiği sinirlw başladı ağlamaya, sınıf o zman twerk nedir bilmediği için çifte telli oynamaya başladı, kızlar domalıp banada 10 tane vur dedi, müdüriye sınıfa girdi yarın babanı çağır deyip göz kırptı.

    bu da böyle bi anımdır

    Özet : sen bana 10 tane vur ben sana bi tane vurayım diyen çocuğa hayvan gibi vurdum, ama o tek hakkında ıskaladı
    ···
   tümünü göster