/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 26.
    +6
    Oo burası patlamış beyler devam edelim o zaman özeldende bir çok soru gelmiş hepsini tek tek cevaplayamıyorum kusura bakmayın burdan devam edelim o halde, beyler şöyle bir avantajınız var beyler her seyi yiyebilirsiniz her şeyi insanlar zayıflamak için aç kalıyorlarlar biz ne yapıyoruz her şeyi yemeye çalısıyoruz bundan güzel bir şey var mı .

    Şurdan baslayalım o zaman Spor yapacaksanız beyler, kaldırın kıçınızı baslayın yarın yaparım yok, niye kardeşim herkes yapabiliyorsa ben niye yapama yım, benim eksiğim ne o insanlardan, sonunu getireceksiniz. Niye başladığınızı unutmayın kendinize bir hedef koyun, yiyorsa zütünüz kalkın kendinize aynada bir bakın inceleyin, son defa bir bakın o halinize asla bir daha o halde görmeyeceksiniz, çekin fotoğrafınızı, kilonuzu ölçün, kaslarınızı ölçün bir yere not edin bir daha o halde olmayacaksınız Zayıflık cehenem olsun . Motivasyon motivasyon motivasyon niye başlıyorum diye kendinize sorun, bazılarımız kız arkadası tarafından dışlanır çok zayıfsın diye, bazılarımız arkadas ortamında dalga geçilir iskelet diye, yeri gelir bir fikriniz olur onu belirtemezsiniz kendinizden çekinirsiniz sırf zayıfım diye .
    Bu yola basladığınızda herkes size tak atmaya çalısacak, senin neyine diyecekler, bos işlerle ugrasıyorsun diyecekler, kimse sana destek olmayacak hep köstek olacaklar ama sen ne yapacaksın o ağzı gevsekleri tek tek susturacaksın. Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur baslayıp pes edeceksiniz hiç girmeyin bu işe, karakteriniz zayıfsa sonunu getiremeyeceksiniz ve insanlar size şunu diyecek bak yine bir taku beceremedin ama karakteri güçlü olan insanlar basladığı işin sonunu getir o zaman da size tak atmaya çalısacaklar ama içten içe herkes sizi kıskanacak istedi yaptı diye, Sonunu getireceğim diyenler burada kalsın diyet programı, spora nasıl baslanılacağını anlatacağım zütü yemeyenler ise lütfen okumasın hatta eksileyip geçin sizin yeriniz dertleşme baslığı.
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa yemın ederım benı anlatmışşın inanılmaz motive oldum ve şu an başlıyorum amk 172.45
      ···
    2. 2.
      0
      olum başlıcam başlıcam diyorum bi başlamadım envai çeşit bilgisi var spor yapmanın bak kardeşim, benim birazcık göbeğim var elimi attığım zaman derim 4-5 cm geliyor boy 1.68 kilo 65 hangi hareketleri yapmam lazım veya ne şekilde beslenmem lazım ama kesin işe yarıyacak hareketler söyle. demiyorum 1 haftada karın kasım çıksın ama 1 ayda farkı göreyim nasıl bi liste atıyorsan atta şu dıbına koduğum şeyine başliyim amk.
      ···
   tümünü göster