/i/Tespit

  1. 101.
    +5 -2
    1- Maddiyata önem vermem ama maddiyata önem veren kızlar ileride mantık evliliği yapacağını söyleyip zengin koca bulacaklarını söyledikleri doğrudur.

    2- Ben kendimi aşağılarım ama diğer kızların yanında kendimi aşağılamak saçma olur ve günümüzdeki kadın-erkek eşitsizliğinden dolayı kadınlar erkekler üzerine kendilerini üstün göstermeye çalışırlar.

    3- Kızlar gerçekten sinirlenince ağlarlar. Bazı sinsirellalar bunu başardığı doğrudur. Bende şaşıyorum.

    4- Üzülmelerini istemeyen kızlar onlarla arkadaş olmaya çalışır ama diğerleri için ego tatmin etmek için en iyi yöntemdir.

    5- Güzel kız gördüğmde benim de dönüp baktığım doğrudur.

    6- Aşk bu nedense nerede muallak varsa gidip onlara konuyor ve olah hep efendi çocuklara oluyor ama nedense günümüzde nesilleri tükenme tehlikesi altında.

    7- Sonuçta tüm ömrümüz ayrılık acısıyla veya birini bekleyerek geçmiyor. Hem bunu bizden çok erkekler yapıyor.

    8- Ben güzel olduğumu düşünmem ama sonuçta güzellik görecelidir kendini bulunmaz hint kumaşı olarak gören kızlarda yok değil. Onlar için illaha güzel olmaları gerekmez amaçları kendilerini yüceltmek.

    9- Bu en nefret ettiğim şeylerden biri ve böyle insanlarla arkadaşlığımı keserim. Bildiğiniz midesizlik.

    10- Ağzını yaya yaya konuşan kızlar var ya ağızlarına kürekle vurmak istiyorum. Evet haklısınız öyle olan çok kız var.

    11- Abi bu çok genelleme olmuş. Bu tamamiyle karşınızdaki kızın kişiliğiyle alakalı bir şey.

    12- Çünkü kızlar diğer kızları rakip olarak görür. Mesela bir kız bir erkek için güzel giyinmez, diğer kızlar için giyinir. Kısacası kadın kadın için giyinir.

    13- Merak etmeyin, tanışınca o tüm yakışıklılığı yok oluyor. Dış görünüşe nazaran zeka ve davranış daha önemli.

    14- Bunu her kız yapmaz. Ama yapan kızlarda ilgi çekmeyi amaçlar. Eğer babalarından ilgi görmemişlerse diğer insanlardan ilgi beklerler.

    15- Asıl sizsiniz şekilci. Ama kızlar sevgililerinin ya da eşlerinin yakışıklı olmasını ileride doğacacak çocukları için ister. Yani birkaç kız bana böyle demişti. Ama bir de şu var, istediği kadar yakışıklı olsun karaktersizlerse hiçbir şey olmaz onlardan.

    16- Çünkü genelde öyle olur. Ben benimle sadece arkadaşça konuşmak isteyen erkeğe denk gelmedim. Ya da en başta arkadaşçaysa bile sonradan asılıyorlar.

    17- Ben yalan söylemem. Çünkü söylediğim yalanları unuturum. Ama cidden ayak üstü kırk yalan uydurabilen arkadaşlarım var. Takdir edilesi bir yetenek bence.

    18- Ben insanların yanında doğal davranırım çünkü yapmacık davranmak çok zor bir şey. Ve makyaj konusu ise ben rimel ve rujla yetinirim ama bu sıcakta ne fondötenler ne pudralar ne farlar süren kızlar var. Nasıl dayandıkları merak konusu.

    19- Üşengeç biri olaraktan trip atmaya üşenirim ama diğer kızlara bu konuda hak vermek lazım insanları deli etmek çok zevkli. Ve bir şey daha bazı erkekler tanıyorum sıradan bir kızdan daha çok trip atıyor. Onlar gibi olmayın.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      -1
      Son maddenin ilk cümlesi kalp ben
      ···
    2. 2.
      0
      Niye gay top muallakleri sempatik buluyosunuz ve onlarla dolasiyonuz
      ···
    3. 3.
      +1
      Bir kere gayleri sempatik bulmamamız için bir sebep yok onlarda insan, sen ben gibi. Hem gören de etrafımızda adam akıllı erkek vardı da biz mi onlarla takılmadık ? Ben hiçbir kızın "ay bu çocuk gaymiş hemen arkadaş olmalıyım' dediğini duymadım. Öyle bir şey de yok zaten. Ya bizim hoşlandığımız çocuklar muallaknin önde gideni çıkıyor ya da muallakler bizi buluyor. Üzgünüm ama bunu engelleyemiyoruz elimizde değil.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster