1. 1.
    +86 -17
    Serkan’da kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış. Tüm inci sözlük üyeleri bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda Serkan’ı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. Serkan gitmiş karakola. komiser hemen lafa dalmış.

    Komiser:K Serkan:S
    K:anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile yok. Sözlük beş para etmez.

    S:ben herkesle iddiaya girerim komiserim. ve her iddiayı da kazanırım.

    K:olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılır mı.

    S:size kanıtlayabilirim komiserim.

    K:nasıl kanıtlayacaksın?

    S:sizinle bir iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmeyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerim ki ben sol gözümü ısırırım.

    Komiser düşünmüş. bir insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamayacağına karar verip iddiaya girmiş. Serkan bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra.

    K:tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. Serkan peki demiş.

    S:500 dolarına iddiaya girerim ki. sağ gözümü de ısırırım.

    Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bir daha girmiş iddiaya. Sonra Serkan takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komiser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Serkan tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. Komiser hemen kabul etmiş. Nedir iddia demiş?

    S:benim gibimin uzunluğu buradaki herkesin giblerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş.

    komiser şöyle bir etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. her birininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Serkan indirmiş donunu bir bakmışlar ki KÜÇÜCÜK birşey. Komiser hani uzundu lan demiş. Serkan çekin komiserim. Çekerseniz uzar demiş. komiser Serkan’ın şeyini çekmeye başlamış. Çekiyormuş çekiyormuş. Uzamıyormuş. O sırada Serkan bir arkadaşına telefon etmiş.

    -"Alooo Okati olum 10.000 TL'yi hazırla komiserin eline verdim".
    ···
   tümünü göster