/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +147 -31
    Merhabalar siz panpalarıma kızlar konusunda birkaç önerilerde bulunacağım..

    1-Farkındalık:farklı olduğunuzu hissettirmelisiniz: kurduğunuz cümleler hatta kullandığınız kelimeler çok çok önemlidir. çünkü karşınızdaki kelimler üzerinden kişilik tahmini yapabilen bir cinstir.

    2-Gizem:tüm kartlarınızı açmayın bırakın o sizi keşfetmek için kıvransın kıvrandıkça size bağlanacaktır buda sizi olmazsa olmazları arasına sokacaktır

    3-Yüzyüze konuşurken gözlerine bakmalısınız ki kendini size ait hissedebilmeli. Elini tuttuğunuzda hiç bırakmayacakmış gibi hissettirebilmelisiniz. dünyasının merkezi haline getirebilmeli sizi.

    4-Güven unutmayın güvenmek için güvenilmek gerekir: kız dan önce etrafınıza güven verebilmelisiniz. kelimelerinizi davranışlarınız ve vücut diliniz desteklemeli.

    5-Her kızı potansiyel kaşar-huur-kevaşe olarak görmeyin :ne ekerseniz onu biçersiniz boynuz takmakta buna dahil.
    6-Cinselliği her zaman bir sonraki adım olarak görmeyin veya en azından karşındakine hissettirmeyin. onu bir obje, araç olarak görmeyin.

    7-Kelime haznenizi sürekli olarak genişletin. kitap okuyarak bunu en güzel şekilde yapabilirsiniz. Emin olun ki azıcık kültürlü görünmek size her alanda yardımı dokunacaktır.

    8-Sosyal medya hesaplarından ilgi alanlarını inceleyin ;incelediğiniz konular hakkında araştırma yapın sakın bilgi sahibi olmadan konuya bodozlama girmeyin komik oluyorsunuz (:
    9-egonuzu yüksek tutun ancak ; karşınızdakine de kaf dağının zirvesinden bakmayın. cool olmak bir yere kadar iyidir sınırlarını zorlarsanız beklenmedik sonuçlarla yüz yüze gelme ihtimaliniz hayli yüksektir.

    10-Sizin kişiliğinizi yansıtan giyim tarzınızdır. değiştirin demiyorum ancak dikkat edin.; sizin tabirinizle şekil olucam diye de maymuna dönmeyin.

    11-Arkadaş çevrenizi yüksek seviyelerde tutmaya özen gösterin ;sokak da ayanlar gibi dolanmayın yani (:

    12-Kız ile konuşurken seviyenizi koruyun : O seviyeyi düşürse dahi .yüksek ihtimal sizin tepkinizi test ediyordur.(bu eğlenmeyin demek olmuyor tabi ki de )

    14-En önemlilerinden birisi de kızın kankasında bitiyor. yakın olmaya bakın ancak çokta yakın olmayın kız triplere girebilir sizinde başınız ağrımasın

    15-Siz dik bir duruş sergilediğiniz sürece kazanan taraf olma olasılığınız yüksektir..

    15+1- Bazı kız tipleri de vardır bunlar hiçbir şey yapmasanız istemeseniz dahi burnunuzun dibinden ayrılmaz aslında çok tehlikelidirler ve dikkat edilmelidirler.( ee ne demişler istenmeyen şey burnunuzun dibinde bitermiş)
    15+2-kızın ailesiyle tanışıklığınız varsa. Aile dostu vs bir adım öndesiniz demektir; biz kızların ilk aşları babalarıdır. kendisine onu anımsatacak erkek arıyoruz.
    15+3-Adımları uygulamadan kız arkadaşınızın davranışlarını gözlemlemenizde fayda vardır.

    Özet/Not:benim kişisel düşüncelerim ve kendi /arkadaşlarımın ilişkilerinden gözlemlerimdir. buradaki 15 maddenin 10 tanesine uyan bir erkek benim için potansiyel sevgili olunması gereken bir erkekdir…

    edit:arkadaşlar trend olduk teşekkür ederim amacım bu değildi ama yinede teşekkürler sormak isteğiniz bişey olursa bir pm yakınınızdayım
    ···
   tümünü göster