/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +77 -35
    1 karşımdakiyle nasıl konuşmalıyım

    1a-Karşınızdaki kızla, bayanla,kadınla konuşurken vurgulayacağınız kelimeler çok önemidir. samimiyet artsın konuşmayı ilerletme gibi ;canım cicim gibi kelimeleri ilk karşınızdakinin kullanmasını bekleyin alakasız bir konuda bunu yaparsanız itici olursunuz ve hiçbir kadın bunu unutmaz sizi her gördüğünde sizi geçiştirmek için çaba sarf edecektir.

    1b-Vücut diliniz ağzınızdan çıkan her cümleyi ve kelimeyi destekleyebilmeli ve desteklemeli de.bunu bir nevi destekleyici öge olarak ele alabiliriz. gözleriniz karşınızdaki etkilemeye çalıştığınız kişiden ayrılmamalı bu sizin dürüstlüğünüzü yansıtan bir ayna olarak görün.

    1c-diksiyonuzu ve konuşma tarzınızı düzeltmenizi tavsiye ederim benimde başıma geldi gavat sanki askerlik arkadaşıymışım gibi davrandı buda cok itici ve iğrenç bir şey. bakın biz sizin kankanız veya sokaktaki arkadaşınız değiliz.biz duygusal bir bağ kuracağınız potansiyel adaylarız.

    1d-sakın kadınsal mevzularda espri yapmayın; karşınızdaki sizden çekinmeye başlar.Çünkü dalga veya espri konusu olacak bir konu değil

    2.sohbet ortamında konular.
    Gelelim can alıcı noktaya …tamam iyi kötü tanıştım ama konuşmayı devam ettiremiyorum.

    1-Kesinlike şu tipik konuşmayı peşi sıra yapmayın sorgulama gibi oluyor
    - Ne yapıyorsun?
    - Nerelisin?
    - Kaç yaşındasın?
    - Nerde okuyosun?
    - Ne iş yapıyorsun?
    - Kaç kardeşsiniz?
    - Ailen ne iş yapıyor? vs vs vs
    Bunlar sizi ilgilendirmez ilgilendirmemeli de .siz kızla ilişki yaşayacaksınız ailesiyle değil

    2)atıyorum kıza ne yaptığını sordunuz?
    Alışverişte diyelim hemen atlamayın ben alışveriş sevmem nefret ederim gibilerinden. aksine bende severim yeni şeyler görmek hoşuma gidiyor tarzından cevaba göre cümleyi devam ettirebilirsiniz ;ne yani benim sevme hakkım yok mu tarzında.onu şaşırtın kelimelerinizle (kelime oyunu yapın )sevmem diyerek onun fikir sunma cevap verme hakkını ortadan kaldırıyorsunuz.

    3)konuşurken tıkanıyorum kızı görünce aklım başımdan gidiyor.

    Panpalarım onu yaşayan bir siz değilsiniz. bizde aynı durumdayız hoşlandığımız erkekleri görünce bizimde elimiz ayağımız dolanıyor.az özgüven sahibi olun. tıkandığınız yerde telefonuzdan önceden izlediğiniz komik olduğuna kaanat getirdiğiniz bir videoyu izleyin beraber.
    izlediğiniz konuda yorumlar yapın karşılıklı deneyin lütfen o heyecanı atacaksınız üzerinizden.

    DiPNOT:Kadınlar karşılarındaki erkekleri zorlamayı, onların sabrını ve sinirlerini test etmeyi sever. ters köşe yapmak isterler sizi siz bir inci sözlük yazarısınız düşünün eminim siz onu ters köşe yapıcaksınız ve ilgiyi üzerinize cekiceksiniz.

    Özet olarak siz bişeyler için zorlamalısınız kendinizi ben konuşamam ben utanırım demekle elinize bir şey geçmiyor. sizden daha kötü tipte olanlar özgüvenleri sayesinde bu işi başarıyorlar günlük hayatta bunun örnekleri fazlasıyla mevcut.

    Edit:resim temsilidir
    ···
   tümünü göster