/i/Telefonlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +51 -6
    Ve siz panpalarıma yardımım dokunsun istedim.

    Iphone ile başlayalım;
    Mağaza bakımından gayet güzel bir işletim sistemine sahip , akıcı ve sorunsuz. Ortamlarda farkındalık yaratan bir cihaz olduğunu biliyoruz , fakat her cihazın eksisi vardır. Velev ki Iphone 6 aldınız , tam 2.400 TL . 720p ekrana sahip, kamerası çok başarılı değil ,işlemci hızıda rakiplerine göre altlarda kalıyor. Bunları göz önünde bulundurursak 6 gibi bi cihaz bence hak etmiyor bu fiyatı.

    Lg;
    Androidin açık kaynağı , mağazadaki sınırsızlık ve reklamlardan gördüğümüz kamerası. Tasarım olarak elde tutuşunu beğendiğim nadir cihazlardandır. Aklında soru işareti olan müşterilere tavsiye ettiğim markadır. G4 özellikle çok sattı fakat bi kaç kişiden kasması konusunda şikayet duydum kullanmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım. Güncelleme desteği fazla yüksek değildir. Mesela şu an G2 için güncelleme yok.

    Sony;
    Sosyal medyada su altı resimlerinin olmazsa olmazı , ilk 5'te kendinden sıkça bahsettiren , son Z5 serisi ile telefon kelimesine ayrı bir anlam katan bir modeldir.Z2 kullanan kişilerden duyduğuma göre kasması imkansız olan nadir serilerdenmiş. Kamera konusunda Iphone'nun bi tık altında kaldığını biliyorum. Tasarım olarak kutu şeklinde olması , keskin uçları elde tutarken rahatsızlık veriyor. Hız , performans açısından çok iyidir , zaten bakarsanız her cihazına 2-3 gb ram koyduğunu görebilirsiniz.He bide sağ sol taraflarındaki kapakcıklar koparsa suyu çok güzel bir şekilde geçirdiğinide ekleyelim.

    Samsung;
    "Haftada en az 3 model" anlayışını benimsemiş bi markadır.1.000 TL altındaki cihazlarının elle tutulur güzel bir yanı yoktur. Ayrıca fabrikada ne ekliyolar napıyolar bilmiyorum ama yaklaşık 4-5 ay içerinde hemen hemen her modelinde bi kasma oluştuğunu söylemek mümkündür. Sık sık müşteriler gelip bunun kasmasına bi çözüm istiyolar bende çözemedim bu sorunu hala. Birazda güzelliklerinden bahsedelim. Ekran kalite konusunda Z5 Pre.'den sonra en kaliteli ekrana sahiptir.(S6-S6 Edge-S7-S7 Edge)Kamerası bana göre bir çok Iphone'dan daha iyidir. Ancak ucuz bir Samsung cihaz alacak olursanız kısa süre içinde fiyat etiketinin yarısına satma imkanı oluşacaktır.Çünkü adamlar her gün model çıkarıyor dıbınakoyim.

    Nokia-Microsoft Lumia;
    Microsoft reyizi satın aldıktan sonra çıkardığı renkli , çoğu konuda ilk 10'a giren fakat milletimizin beğenmediği cihazlardır. Kamera konusunda kistenin 1 numarasıdır.En kötü cihazı bile harika çekim yeteneğine sahiptir.(Lumia 520) Kamera arayüzünü çok beğeniyorum , her ayar elinizin altında resmen Kasma , donma vs sorunlar 0'a yakındır. Fakat mağazası rezalet durumdadır ve çoğu uygulama halen arızalıdır.(instagram'da konu etiketi araması yok aq) Tasarım olarak ele oturan , biraz ağır ve yakışıklı cihazlar olduğunu belirtelim. Gece çekimlerinin 1 numarasıdır. Nokia'dan aldığı sağlamlığıda devam ettiriyor.
    ···
   tümünü göster