/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    hastanelere daha sık uğramanızı tavsiye ediyorum. gerçeklerden çok uzaklaşmışsınız, kurmaca gerçeklerle düşüncelerinizi temellendiriyorsunuz. acilde 1 saat güvenlik görevlisinin yanında takılın. "gözlem yapıyorum abey" diyin. ısırmaz korkmayın. 1 saat sonunda doktorların peygamber olduğuna kanaat getirmezseniz özel hastahanede deneyi yapmışsınız demektir. buna hile denir. gidin devlet hastanesine, dediğim gibi olacak. başka türlüsü bugüne kadar olmadı. olamazdı da zaten. sonra tespit sıçmaya devam edersiniz huur çocukları. iki haber okuyunca ihya olmuyorsunuz amk.
    ···
    1. 1.
      0
      Yav kardeşim sende o mesleği seçmeseydin. Madem insanlara tahammül edecek sabrın yoksa (Kişi kendini bilir zaten) ne tak yemeye gidip tıp okuyorsun? insanlarla daha az muhatap olacağın, daha az strese gireceğin meslekler varken neden o mesleği seçtin?

      Sonuç olarak %180 haksızsın... zütüne güvenmiyorsan doktor olmayacaktın.. O yüzden bana öyle laga luga yapmayın. Doktor olduysan sabırlı olacaksın.

      Ha bunun tek istinası var elinden geleni yaptın hasta öldü ailesi geldi ananı gibti o zaman haklısın.. Geriye kalan tüm durumlarda Türk doktoru oldugun için gözümde peşinen haksızsın..
      ···
      1. 1.
        0
        doktor olduğumu nereden çıkardın? Stresten bahsediyorsun. ayrı telden çalıyoruz. Olayı anlayamıyorsunuz, dar çerçeveden bakıyorsunuz. Hadi bir olur, iki olur, üç olur, beş olur. Ulan bu ülkede hiç mi normal insan olmaz. Bir doktorun yanında 1 saat vakit geçir. Özellikle bunu söyledim, olayı anlamıyor, bilmiyorsunuz kafanızdan senaryolar uyduruyorsunuz.
        Halkı eğitmek yerine doktorun tahammül ve sabır düzeyini yükseltmeye debeleniyorsunuz. Olmaz tatlım, olmaz. insan bir gün dayanır, iki gün dayanır. Kim olursa olsun, hangi eğitimden geçmiş olursa olsun; bir düzeyden sonra iş çığırından çıkar. Doktorların insan olduğunu unutuyorsanız hatırlatmak isterim, onlarda insan. Ülkenizin halini unuttuysanız hatırlatmak isterim, gelişmekte olan bir ülke ve halkı alabildiğince cahil dolu.
        ···
      2. 2.
        0
        Doktor değilsen daha kötü...
        ···
   tümünü göster