/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://www.google.com/im...uluk-derecesini-artt%25C4
  1. 1.
    0
    Beyler bu baslık hayatınızı degıstırebılır. Sıze mutlu olmanın ya da farkındalıgınızı yükselmenin püf noktalarını anlatıcam. Ama once yapmanız gereken mutlu mu olmak istiyorsunuz yoksa her seyın farkına varıp, hiçbir şeyin sizi üzmesine izin vermeyip, cok daha fazla mutlu olmak mı istiyorsunuz buna karar vermek.
    Bu başlığı okuduktan sonra dedıklerımı yaparsanız eskı sizden eser kalmayacak. Cok daha mutlu olucaksınız bunun garantisini verebilirim. insanlarla ilişkilerinizi nasıl yonetmenız gerektıgını anlatıcam.
    Mutlu olmak farkında olmaktan cok daha kolaydır o yuzden ondan başlıyıcam. (farkındalık ve dıger ınsanlardan cok cok cok daha mutlu olmak ıstıyosanız bu kısmı okumayın rezınızı alıp bekleyin sıra gelcek.)

    1-INSANI INSANDAN BASKA HiÇBiR ŞEY MUTLU EDEMEZ.
    Beyler bunu söyle açıklayayım: sız mutlu olmak ıstıyorsanız once mutlu olmayı ogrenmenız ve buna gıden yolları bılmenız gerekır kı bunu ben ogretıcem sıze.
    Beyler siz ınsansınız (Karı sıkıcez dıye gelen hayvan haric) ve sızı ne para ne mal ne baska bısey mutlu eder. Sız sadece bırılerı sızı mutlu ederse mutlu olursunuz. Para ve mal olunca ınsanlar sızı mutlu eder. Para ve mal bu yuzden sızı mutlu etmez dedim. Para ve mal mutlu olma yolunda önemli taşlardır fakat kafaya takmayın. Onlar yoksa baska bır seylerınız vardır yoksa onu da ben kazandırcam. Napalım koyduk kafaya bı kere. Istedıgını almadan gıtmeyen olmayacak.
    Beyler mutlu olmak için en basit yol bırını mutlu edip onu mutlu gormektır örneğin dun vapurda sigaram yoktu ve vapurda sıgara ıcmeyı cok severim. Gıttım adamın bırınden ıstedım gulumseyerek alınca tesekkur ettım gulumsedım ıctıkten sonra gıttım bı daha tesekkur ettım gecerken yıne gulumsedım ve adam benı mutlu ettıgını sanarak mutlu oldu ve ben o mutlu oldu dıye mutlu oldum. Anladınız sız bıraz.
    Bi 3-5 reze devam ederim.
    ···
   tümünü göster