/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    Öncelikle belirteyim yaşım 28 gazi üniversitesi şehir bölge planlama bitirdim şuan da başka bir Anadolu üniversitesinde harita mühendisliği okuyorum. Çok fazla olaya şahit oldum çok fazla insan tanıdım şimdi kendi ideolojimin ne seviyede olduğunu apaçık ortaya dökeceğim.
    Öncelikle gazi üniversitesinin ülkücülerin kalesi olduğunu herkes bilir. Buradan referans alarak ülkedeki ülkücü profilini çiziyim size;
    Şuan ki ülkücülerin %95i eline bir kitap alıp okumaz neredeyse kimseye kendi ideolojisini empoze edemez. Kimseyi etkileyemez aksine uzaklaştırır.
    Eline sigara alır takım elbise ve tesbihle fakültede komünist kovalar. Masaya oturup tarih, siyaset,edebiyat, bilim gibi dallarda kesinlikle mücadele edemez. Vatan aşkı millet sevdası der yere çöp atar, milletin karısına kızına bakar.
    islam ruhumuz Türklük bedenimiz der namaz kılmaz cumaya zor gider, bağımsız Türk devletlerini say desen 4den fazla sayamaz. Alparslan Türkeşin mezarına gider dua eder 9 ışığı bilmez, bilse de önemsemez hayatına aplike etmez.
    Evet beyler genel olarak ülkücü profili şuan bu durumda. Kişileri tanimasaniz bile bulundukları konum itibari ile bir sonuca varabilirsiniz.

    Türkiyenin en iyi üniversitelerinde ülkücülerin borusu ötmez. Peki neden ? Çünkü oralara girmeye puanı yetmez. Neden ? Çünkü yeteri kadar çalışmaz. Ülküsü ona ülkesi için mücadele etmesi gerektiğini anlatır ama o bunu sadece orda burda şekil yapmak için kullanır. Bu yüzden ODTÜ iTÜ boğaziçi Hacettepe Bilkent gibi üst düzey üniversitelerde ülkücü sayısı azdır. Gazi, Selçuk, Erciyes, Atatürk gibi orta düzey üniversitelerde ancak bir araya gelebilirler. Genç ülkücülerin ülkesine hiç bir katkıda bulunduğuna inanmıyorum. Gazide ülkücüler olmasa PKK kampına döner gibi şeyler yazabilir bazı arkadaşlar ama orda 5 senem geçti ve içinde bulunduğum teşkilatın herhangi bir komünist yada terörist eylemin karşısında durduğunu görmedim. Ayrıca bu bizim işimiz değil. Bizim işimiz ülkemize en çok katkı sağlayan insan olmak.
    Çöpçü bile olsan öyle bir temizle ki mahalleni gören burada dünyanın en iyi temizlikçisi yaşıyor desin. Ülkesine en büyük hizmeti eden işini en iyi yapandır. Diyen resul-u ekremin ümmeti olarak hiçbirimiz işimizi yapmıyor başka şeylerin peşinden koşuyoruz. Bir ülkücü olarak insanlara ülkücüyüm demekten de u ta nı yo rum.
    ···
   tümünü göster