/i/Tespit

  1. 626.
    +2
    Hayatımızı olumlu yönde ilerletmek için düşünce yapımızı değiştirmemiz gerek. Bu da şıp diye olacak bir şey değil. ilk önce yapacağınız şey düşüncelerinizi kontrol altına almak.

    Belki daha önce sözlükte paylaşılmıştır. Bir yöntem vardır bilinçaltı telkin denilen. Bu telkinlerde siz kulaklığınızı takıp su sesi, klagib müzik veya ney sesi dinlersiniz. Bu müziklerin altına çok düşük frekansta telkinler yerleştirilir. Siz bunları duymazsınız, dediğim gibi sadece su sesi vs. duyarsınız. Telkinler doğrudan bilinçaltına gider. Sesleri direk vermemelerinin sebebi şudur: Örneğin özgüven telkininde"ben kendime güveniyorum" cümlesini duyabileceğimiz bir şekilde koysalardı, bu bilinçaltına değil bilince giderdi. Bilinç bunu kabul etmez. Ama bilinçaltına yollandığı zaman, direk işleme koyulur.
    Bir telkinin işe yaraması için o telkini yaklaşık 70-80 saat dinlemek gerekli. Size bu sure çok geçmiş olabilir fakat bu telkinleri uyurken de dinleyebilirsiniz. Sadece uyurken dinleseniz bile 10 gun içinde etkilerini görmeye başlarsınız. ilk zamanlar bilinçaltımıza alışık olmadığı düşünceler aşıladığımız için baş ağrısı, mide bulantısı yaşayabilirsiniz. Bu gayet normaldir. Uzun vadede sindirim sisteminiz hızlanır, stresten kurtulan vücut daha iyi çalışır. Daha pozitif olursunuz.
    https://yadi.sk/d/9dByfQpamM2Y6
    Telkinlerin linki bu. BUNLARI AÇIP KAFANIZA GÖRE DiNLEMEYiN LÜTFEN.
    Yapmanız gereken ilk iki hafta SADECE SUÇLULUK DUYGULARI VE EGO GÜVEN GÜÇLENDiRiCi tekniklerini dinlemek. Bunu sakın atlamayın. Bu iki telkin beyni hazırlamak için on çalışma gibi bir şey. Direk diğer telkinlerden başlarsanız etkisi az olur, işi zora sokmayın. Tekrar söylüyorum şimdi hemen suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici tekniklerini indirin ve 2 hafta boyunca dinleyin. Etkilerini hissedeceksiniz.

    Telkinlerle ilgili sorularınızı başlık altından sorabilirsiniz. Soru altına sormayın rica ediyorum her şey birbirine karışıyor oyle mobil olduğum için zor oluyor.
    ···
   tümünü göster