/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
https://www.google.com.tr...C#imgrc=bavskastANorzM%3A
  1. 1.
    +1
    Şimdi öncelikle şu takım entrylerini girmeyi bi bırakın ben Hasta ruhlu saykodeli bir Beşiktaşlıyım size bu saçma kavganızı ve cahilliginizi yüzünüze vurucam.
    1-Atatürk takım tutmazdı çünkü bununda ilerde kendi lehine ve aleyhine kullanılacak bir şey olabileceğini biliyordu örn: Atatürk X takimliydi diger takimlar şöyle böyle gibi.

    2-Beşiktaşlı olmama rağmen çarşı grubu Optik (ruhu şaad olsun ) başkan öncülüğünde kurulmuştur ve yine Optik başkan 2006 yılında kalp krizinden hayatını kaybetmiştir. Yaklaşık 37 yaşında. Yani Atatürk'ün çarşı grubunda falan olması imkansız.

    3-Bu ülkeyi avrupada temsil eden ilk türk takımı Beşiktaştır kanıtı da şudur bizim 1959 dan önceki yani ligden önceki 2 şampiyonluğumuzun sayılmasının sebebi de budur. 1957-1958 yıllarında istanbul ligini kazanmış olmasi ve bu lig sonucunda Şampiyon kulüpler kupasına katılmaya hak kazanmış olması.

    4-Beşiktaş gerçekten bu ülkenin tek namağlup sampiyonudur ama bu sezon iddia edildiği gibi 2002-2003 sezonu değildir. Yani 100. Yılda namağlup şampiyonluk değildir. Bu sezon 1990-1991 sezonudur.

    5-Galatasaray hiçbir tarihte Fenerbahçeyi 7-0 mağlup edememiştir. Hepsi asılsız asparagas haberlerdir.

    6-Kolay kolay hiçbir kulübün gerçek taraftarı kendi şampiyon olamazsa o sene şampiyonluğa oynayan takıma karşı olan takımı tutmaz.

    7- Kendini taraftar zannedip burda salak saçma ve aslı olmayan yalan yanlış bilgilerle entry açıp kulübünü burda küçük düşüren kişiler futbol andavalidir.

    8-Bu ülkede futbol her zaman bir endüstri olmuştur bazı başkan dönemleri haricinde ( Süleyman Seba, Ali Samiyen , Şükrü Saracoğlu, Avni Aker ) gibi isimler haricinde futbol her zaman para kaynağı olarak görülmüştür.

    Ve bir Beşiktaşlı olarak kulübüme burdan başarılar dilerim 6 yıllık şampiyonluk hasretimizi dindirecegine canı gonulden inanmaktayim.
    ···
   tümünü göster