/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -1
    kardeşim bu kişisel bir şey. Ateistler sorgulayarak ateist oluyor ve gerçek ateistler aptal cahil insanlar değillerdir. Bir insan kendi okuyarak ederek karar vermiyorsa neye inandığına ben onu ona inanıyor kabul etmem. Müslümanım diyor ama Kuran okumamış, kuranda ahlak diyor adam tecavüz ediyor ama ağzında hala Allah lafı dolanıyor. işte bunlar eğitimsizlikten yoksa islamın kötülüğünden değil. islamı gerçekten kendi okuyarak araştırarak seçenlerin olduğu bir yer olsaydı orda da suç oranları çok düşük olurdu. Hiç olmazdı demiyorum çünkü insanın nefsine yenik düşmemesi imkansız bir olay. Er ya da geç bizi bir anımızda vurur.
    ···
    1. 1.
      +1
      Din insanı nasıl oluyorsa kötülüğe iter. Benim düşünceme göre insanlar bilinçlerinde şeytan olduğuna inanır yani müslümanlar hristiyanlar gibi. insan neye inanırsa evrene mesaj yollar o başına gelir. insanlar işte. Şeytana inanıyorlar sonuçta ne oluyor ? Bana kötülük yaptırmak isteyen bir güç var o yüzden kötülük yapıyorum diyor. inandığı için kendi kendine kötülüğe bulaşıyor. Ayrıca islam yokluk yaşatıyor insana. Kadınların örtünmesini istiyor sonuçta ne oluyor onca erkek kadın eli görse ayakta boşalıyor. Öyle bir yokluk yaşıyorki aile fertlerine bile hallenmeye başlıyor. islam ve diğer bir çok din bu işte.
      ···
      1. 1.
        0
        islam bu değil kardeşim. Bende müslümanım herkesin giyinişine saygım inanışına saygım var. Gerçek islamı yaşayanlar bu devirde binde birdir. Namazlarımı kılmada sıkıntım var o kadar. Haram yemem haksızlık yapmam kimseye bayanlara cinsel obje olarak da bakmam zaten benim umrumda değil kimin ne giydiği ne yaptığı. Müslümanların çoğu kesimi cahil ve abaza o bakımdan haklısın
        ···
   tümünü göster