/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +96 -19
    Amk yobazları
    ···
    1. 1.
      +9 -1
      Ağzından bal damlıyor be bal
      ···
    2. 2.
      +2
      gibicibarzo nun yazdiklarini okumadan gecen cahil kalir, oyle bi yazmissin ki panpa aklimdan gecenleri dokmussun, emek vermissin panp suku
      ···
    3. 3.
      +2
      helal sana pampa brn üşendim bu beyinsizliklere cevap vermeyi sen halletmişin eline sağlık
      ···
    4. 4.
      +3
      gibicibarzo adama bi anda bu kadar yüklenme. Beyni falan yanıcak şimdi zaten cevap bile verememiş.
      ···
    5. 5.
      +1
      Ne yazarsan yaz inanmasi gerekenler inanmayacak artık ne bi vatan kaldı ne bir ulus nede bi halk simdilik somurgeyiz yakındır Sevr i imzalamamiz
      ···
    6. 6.
      +1
      Adamın hasısın panpa. Tüylerim diken diken oldu. Ben bu kör, zihniyetsiz insanlara anlatmaktan bıktım ama sen üşenmemişsin. Sana şukular şelale olsun. Aday ol oy verelim panpa
      ···
    7. 7.
      0
      Nereden salladın pnp kime borcumuz var ... biraz tutarlı atalım pls
      ···
      1. 1.
        0
        Kaldırılmıştır
        ···
    8. 8.
      -1
      1- imamhatiplere garezin mi var şuan türkiyedeki binlerce doktor mühendis hukukçu o hor gördüğün imamhatiplerden mezun.

      2- Borç dediğin dış borçlar devletin değil özel girişimlerin borcudur.

      3-ferrelere kadar olan kısımda baya saçmalamışsın tebrikler mutlak barış islamdadır ışidi islamla bir tutmak ayrı bir aptallık görmezlikten gelemem ayrıca bu yazıyı yazarken korkuyorum güldürdü bi gibtirgit birader bugün twitterda facebookta 8 yaşındaki çocuklar bile ana avrat sülale dümdüz gidiyor tayyibe ailesine senin ben ajitasyonunu gibeyim. Binlerle iyi ilişkiler kurup büyük devletlerin zütünü yalayacağıma mazlumun yanında savaşıp ölmeyi yeğlerim senin gibi korkak köpekler bunu anlayamaz geçelim.

      4- Ferrenin nesi kötülük demeni 7 sülalenin ekmeğinden olacağından korkmana bağlıyorum sorun yok.

      5- 108 şer sayfalık 21 nüshadan oluşan ilerleme raporunun hepsini okuyup incide entry giren bine selam olsun yalanını gibeyim senin. Evet türkiye akp döneminde bir marka. 80 senelik akp öncesi cumhuriyet tarihinde Türkiye ekonomi sıralamasında 1 basamak atlarken 14 yıllık akp döneminde 4 basamak birden atlayıp 17. liğe yükselmiş bunun üstüne G20 ye katılıp zirvelere ev sahipliği yapmıştır. Şimdiye kadar onun bunun kapısında para dilenen bir ülke iken akp döneminde güçlü bir türkiyeyiz.

      6- Cumhuriyet tarihindeki kadar yol yaptı buna laf atamıyorsunuz gibik gibik yorumlara maruz kalıyoruz dıbınakodumun salakları sizi araba almaya zorluyor ne amk cahili? Keşke önceki hükümetler de araba almamızı sağlasaydı bre gavat. Anan baban aa yol yapıldı o zaman araba alalım mı diyor malperest. Burda bir talep var ki ona uygun arz ayarlanıyor. israilin ne kadar rezil bir millet olduğunu biliyorsun bunlardan iyi ırkçı faşist mi var lan dünyada bin?

      Bunlara ek olarak yazacak bi gibimin yok babanın getirdiği cumhuriyet gibi yalan dolu din düşmanı gazetelerden 3-5 şey öğrenip burda kendini akıllı zannediyorsun gibtirgit. Ama benim anlatacak o kadar şeyim var ki neyse sen çocuksun belli babana sor 90 lı yılları o anlatsın beni yorma şimdi.
      ···
      1. 1.
        0
        Kaldırılmıştır
        ···
    9. 9.
      0
      Hadi herşeyi anladım da imam hatip ile ne zorun var aq
      ···
      1. 1.
        +1
        Kaldırılmıştır
        ···
    10. 10.
      0
      Amk sanki doğudaki çatışmaları canlı izliyon bi de bi tak halledildiği yok yazmışsın. Bu arada Icki yasağı NAH kimseye sıkıntı değildi.
      ···
      1. 1.
        0
        Kaldırılmıştır
        ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster