/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +380 -63
    http://d.haber3.com/bu-fo...-cok-korkunc-24595-1g.jpg

    Son 2 yıldır başımdan geçen olayları sizlerle paylaşıyorum.Bu uyarımı asla şov amaçlı algılamayın ; bu tarz olaylardan etkilenecek kişilerin bu hikayeyi okumamasını rica ediyorum.

    Bundan 2 yıl önceydi.Vizelerim harika geçmiş , geriye sadece çok rahat gireceğim finaller kalmıştı.Ben de finalleri üniversite okuduğum şehirde değil , ailemin yanında beklemeyi tercih etmiştim.Yurda gidip eşyalarımı falan topladım , ardından otobüse atlayıp bizimkilere sürpriz yapmak için yola koyuldum.

    Annem , babam ve dedem bir arada yaşıyordu.Köyümüz büyük sayılacak bir köy değildi.Çevremizde 2-3 köy daha vardı , onun dışında kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdi.Herkes birbirini tanıyordu ve şehir hayatına kapalı insanlar yaşıyordu.Bütün köy bizi tanır çok severlerdi.Üniversiteyi kazandığımda köyün meydanına fotoğrafım asılmıştı hatta.

    Yolculuk bitmişti , otogardan bizim köye gitmek arabayla 1 saatti.Ben de cepteki son parayı taksiye atıp köye gidecektim.Köye vardım , evin kapısını çaldım kapının açılmasıyla şok oldum.

    Köyün bütün insanları bizim eve toplanmıştı , yerde beyaz örtüye sarılı üstünde bıçak olan dedemin naaşı yatıyordu.Babam ağlaya ağlaya yanımda geldi , sarıldık.
    Neden haber vermediniz baba dedim
    Arayacaktık oğlum ama dersinden geri kal istemedik dedi

    Defin ertesi gün yapılacaktı... O gün dedemi yatağına taşıdık , başında dualar okuduk ve sabahın olmasını bekledik.
    ···
   tümünü göster