/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Allah var gam yok kardeşim yalnız değilsin
    ···
    1. 1.
      +1
      Zaten, kabre girdik den sonra hep yalnız olacağım, bari dünya da bu durumu yaşamasaydım :D neyse gelen hayırlısı ile ALLAH tan gelsin
      ···
      1. 1.
        0
        panpa bana anlat lan o zaman şimdi dinliyorum
        ···
      2. 2.
        0
        Sebebini ben pek bilmesem de, sizler bilirsiniz. Basit bir örnek verirsek, giblenmiyorum. Hayatım da kardeşim diyebileceğim sadece 3 kişi var. Çok şükür yanımdalar ve önemli bir sebep olmayana kadar ayrılmayız inşallah. Ama toplum da konuşurken pek giblenmiyorum. Ancak, işleri düştüğü zaman "kardeşim ne yaptın ya" derler. Vay be... Artık toplum da dışlandığım için kendimi her türlü konu da dizginlemeyi öğrendim, şımarmama' yı, ağlamamayı, giblenmeme' yi, aşk, öfke, korku, cesaret vs. Artık yaşayabildiğim kaç duygu varsa hepsini kontrol ediyorum. Yaşamadıklarımı zaten bilmiyorum.

        Tipim normaldir diye düşünüyorum. Aynaya baktığım da kendimi iyi ve yakışıklı hissediyorsam yetiyor bana. Asla bir ortam da konuşamam, hiç kimse sevmez beni. Nedir dertleri anlamadım. Zarar vermek, üzmek değil derdim zaten, onlara ne yapabilirdim de bana böyle davranıyorlar. Asla kimse' ye kötü gözle, ön yargı ile bakmam. Kimse ile de dalga geçmem. Hep kendimle dalga geçerim, kendi kendime düşündüklerim ile mutlu olurum. Çevrem, bana böyle bir duygu yaşatmadı asla. içim den gülmem için bir neden olmamasına rağmen, yüzlerine gülüyorum sadece.

        Kardeşlerim ile konuşup, yanların da oturmadıkça hep böyle oluyor. Hiç kimse destek çıkmaz bana, neden çıksınlar ki, beni işlevsiz biri olarak görüyorlar. Ben de zaten neler yapabileceğimi planlasam da asla hayata geçireceğimi düşünmüyorum. Gerçekten gülerken, hep kendimce gülerim, hep kendi kendime gülerim, bir şey düşünür ona gülerim. (Daha önce yazmıştım crtl+v yaptım)
        ···
      3. 3.
        0
        Önceden yazmışsın ama çok güzel yazmışsın, kendini çok güzel ifade etmişsin. Acaba insanlar seni neden giblemiyorlar (senin deyişinle konuştum) merak ettim be kardeşim,ama sen de kendini biraz küçük görüyorsun sanki?
        ···
      4. 4.
        0
        Ayrıca bu konudan kardeşlerin dediklerine bahsedince ne diyorlar? (cevap veremeyebilirim haberin olsun dostum )
        ···
      5. 5.
        0
        Evet, orası artık öyle oldu, kendimi küçük görüyorum. Çünkü, yükselişe geçeceğim bir günüm olmadı.
        Kardeşlerimse, takma kafana, elbet bir gün çıkarsın piyasaya gibisin den söylüyorlar. O da en sık görüştüğüm. Diğer ikisi ile daha yüzümüzü göremiyoruz iş den güç ten. Diğeri ile de ayarlarsak eğer yoksa oda biraz zor oluyor.
        ···
      6. 6.
        0
        küçük görmekte haklısın (yaşanmışlıklarından dolayı diyorum yanlış anlama) seni daha çok anlamaya çalışıyorum bu arada pgibolog falan düşündün mü hiç sonuçta onlar bizden profesyonel bakarlar,bir de lise mi üni mi okuyorsun veya çalışıyor musun merak ettim yaşın kaç sakıncası yoksa
        ···
      7. 7.
        0
        Yaş 17 lise 3 öğrencisiyim. ileri de gram evlenemem ve evlilik düşünmüyorum. Bir an önce askerliği mi yapmak istiyorum. (Lise de insanlar neler yapıyor neler, ama gramajına bile yaklaşamıyorum onların yaptıklarına). Pgibolog düşündüm de, paralı var sadece diye biliyorum ve o parayı gibsen babam vermez. Ben de vermem.
        ···
      8. 8.
        0
        kardeşim sen yaz ben bakarım inşallah hatta pm atarsan daha iyi olur başlığı unutma olasılığım var, şimdi çıkayım Allaha emanet
        ···
      9. 9.
        0
        Sen de. Yazacak bir kafa bulabilir isem yazarım geç olmadan.
        ···
      10. diğerleri 7
   tümünü göster