/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -3
    Abimin Dikmendeki(Ankara-Çankaya) işyerinden çıktım bir sigara yaktım sonra dolmuşumu bekliyordum başımı kaldırdım ve beklediğim dolmuş hemen gelmişti bende Morfy dıbcaya sövdüm ve ulan beklesem gelmez diyerek dolmuşa el ettim. Hemen atladım dolmuşa fakat şöför beni dolmuşa almak için yanaştığında az daha kaza yapacaktı ve bu yüzden suratıma bakıp ağzının içinden bana sövüyordu. Bense ilk başta içimden koca yürekli dolmuşçu kusra bakmayasın diyesim geldi. O sırada en önde oturan altın sarısı saçları olan tırnağındaki mavi ojesiyle uyumlu ayakkabı ve t-shirt giymiş deri ceketli akvaryum mavisi gözlü afeti gördüm tek başına oturuyordu gözüm ondayken cebimden dolmuşçuya vereceğim 2.50 tlyi çıkartıyordum. Sonra özgüvenimi ve kendimi belli etmek için parayı bölmelere kendim attım ve sonra hocam paraları ben koydum senin yerine sen rahat ol dedim ulan demez olaydım. Olayın devamında BEN: B Dolmuşçu : D

    D: Nereye koydun lan parayı
    B: 2 tane buraya 1 tane buraya bak işte
    D: Sen ne yapıyorsun kardeşim biz baston korkuluğumuyuz
    B: Kaptan sen arayı rahat sür, uğraşma diye koyduk. Zaten biraz önce az daha kaza yapıcaktın.
    (3 sn içinde aklımdan geçenler : ulan kıza rezil olduk. Adama atar yapsam uzar gider kavga ederiz. Ulan o kadar sporcu adamsın kaslısın döversin bunu ama adam dolmuşçu amk bir anda 100 kişi olur giberler belanı salak sen kimsin diye geçti aklımdan ama kıza rezil olmamalıydım. O an siz panpalarımın ayarları geldi aklıma ve artık duramazdım bir ampul kafamda yandı çizgi filmlerde olduğu gibi)
    D: Sanane gardaş sen işine bak, hem ben nerden anlıycam parayı tam koyduğunu
    B: Tamam kaptan bundan sonra tam yerine koyarım anlarsın
    Dememle en arkada oturan yaşlı teyze olası bir ayar için çantasında taşıdığı puroyu yakıp ağzıma verdi! güneş gözlüklerini taklı ve bir anda zenci şivesiyle anlamadığım şarkılar söylerken hacı amcalar dolmuşun sarı demirinden tutarak twerk yapmaya başladı çalan telefonumun ekranında şoförler ve otomobilciler odası başkanı yazıyordu(ne ara numarasını kaydettiysem artık) beni arayıp yeni başkan ilan etti. Herkes beni omzuna alıp havaya atıyor ve pandikliyorken o sarışın afet telefonunda konuştuğu huur evladına tamam aşkım, gördüm seni iniyorum şimdi dolmuştan dedi ve indi... Bende dayak yememek için arkasından indim.
    Onun için verdiğim ayar boşuna gitmişti artık bende sizle paylaşmak istedim, adet bozulmasın buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster