/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +24 -4
    Ust edit: beyler anlatacaklarim biraz uzun oldu ama bitti. Dinleyen panpalarima tesekkur ederim. Bi fikir verirseniz de sevinirim.

    Beyler sabahtan beri kafayı yemek üzereyim. Gözümün önünden 4 senem gecip gecip duruyor. Burda gececi tayfadan 2 - 3 kişi varsa anlatayim bi care soyleyin. Biraz uzun olucak ama okursaniz bi entry girerseniz belki benim icin bi seyler degisir.
    Amacim suku falan degil burda olanlarin "burdayim" yazmasi yeterli. Bitene kadar telefonun basindan ayrilmicam.

    Beyler olayin en basindan basliyorum...

    Sbsyi atlatmistim iyi de bi puan gelmisti. Ama okul puanim biraz asagilara cekmisti. Ben yine kafamdaki liseyi ve hayatta gitmem dedigim diger liseleri yazdim. Bir sure sonra yerlestirmeler aciklandi. Hedefimdeki liseye 6. Yedektim. Bizim eve yakin bi liseye de asil olarak kazanmistim.(hedefteki lise sehrin merkezine biraz uzakta daha cok zenginlerin bulundugu bi ilcede , yerlestigim liseyse eve yakin sehri dogu kisminda biraz daha varos bi semtteki liseydi)Neysehocalara sordum falan cok rahat girersin yedeklerden dediler. Ben rahatladim. Nasil olsa giderim diye. Kafamada ortaokul arkadaslarimla orda olucam takilicaz karili kizli bi lise hayati beni bekliyo barlar falan var belki girerim gibi dusunceler donuyo.

    Cok uzun olmasin istedim bu part dinlerseniz sevinirim beyler.
    ···
   tümünü göster