/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +6 -1
    Ben bunlari dusunurken abım, A abim B ben
    A kalk hadi kaydini yaptiralim okula
    B abi yaptircaz da bu yedk olayina bakalim ben gitmem oraya
    A nasil gitmem birader kazansaydin giderdin. Kazanamadin
    B abi 6. Yedegim kazanmasi mi kalmis gidicem iste
    Ne dediysem ikna edemedim bizim ailede de babam dan cok buyuk abimin sozu gecer ne derse odur.(abimin boyle dusunme sebebi de dedigim lise sehrin batisinde dedigim gibi barlar kafeler cok bozulurmusum orda. Ulan madem oyle en basinda yazdirmasana tercih kagidina liseye neymis kazansaymisim.)
    gibe gibe kaydimi yaptirdik. Ben kara kara dusunmeye basladim ak can kardesler baska yerde ben nerdeyim.
    Lise basladi ben kendimi kitaba verdim paso kitap okuyorum. Kimse umrumda degil zaten sinif da hemen kaynasamiyo. Eskiden tanidiklarim var sinifta ama cok da samimi degilim yani mecbur konusuyorum. Gel zaman git zaman ilk donem boyle gecti ne okuldan bi sey anladim ne ortamindan. Sonra dikkatimi siniftaki kiz cekti. Ulan bi goz var kocaman masmavi. Yuz megan fox tr disturbitoru. Basladim buna sarmaya. Ama kari kiz hakkinda el ele tutsmadan ileriye gidememis adamim. Hic bi gib bilmiyorum. Salak salak yaziyorum kiza. Kendimi ona agib gibi hissetmeye basladim. Ilk sene bitti boyle bitti kayda deger cok da bi gibim olmadi. Her sey 2.sinifta basladi.

    Yanlis yazdigim bi seyler olabilir hem hemen yazmak istiyorum hem de telefon htc cha cha bilen bilir zor yaziliyo tuslar basmiyo artik.
    ···
   tümünü göster