/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +262 -247
    Üst edit: Dün trende girmiştik. Halen ilkokul zeka seviyesinde ki kişilerin 'k*rde verdiğim ayar' tarzı eğitim kalitemizi iyice yerin dibine sokan ve ergenlik alametlerinin en kötü örneğini bu sözlükte paylaşmaları ülkemiz adına kötü bi durum. Eyvallah beyler. Önceden 'ırkçılık gerzekliktir' adlı başlığı açmıştım destekleyende oldu, sövende. 2. Kez bu başlığı açıyorum. Çünkü bu zihniyeti her seferinde yerin dibine gömene kadar çabalamak gerek bunu anladım
    -ister Türk ırkçısı olsun, ister Kürt ırkçısı olsun, katıksız gerzektir. Nedenini yeniden islam ırkçılığı yasak kıldı diye açıklamayacam.
    -Bugün 'terörü sadece Kürtler üretiyor' diyen hayasız puşt evlatları bir gün olsun Pkk'nın, Dhkp-c'nin, Dev-sol gibi terör örgütlerinin içinde 'yönetici kesiminde Türklerinde olduğunu bilmeyecek kadar da gerzektir.
    -Size sorular soracam sadece. Bugün kim çıkıpta Aydın Doğanın, fethullah gülenin, can dündarın, daha dün israille kucak kucağa olan bazı ordu mensuplarının (misal çevik birin), doğuda hdp'ye oy veren bazı polis müsveddilerinden, nişantaşında oturup hdp'ye oy veren 'Beyaz Türklerin' hangisinin Türk olmadığını iddia edebilir?
    -atsızın 'Boşnaklarda senin ilerde düşmanın olacaktır' lafını neye dayanarak savunuyosunuz?
    -Elinizde 'samsung, nokia, apple, lg' vs telefon olup bugün hangi Türklüğü savunuyorsunuz?
    -starbucksta latte içip 'tengri türkü korusun' 'bir türk tüm dünyaya bedeldir' gibi laflar edip, iki üç kezde kurt işareti yapıp hangi Türklüğü savunuyorsunuz?
    -Yeri gelince suriyeden gelenleri vatansızlar terk etmeselerdi, savaşacaklardı diye suçluyorsunuz. ülkemize Türkistandan, Kırımdan gelen Müslüman kardeşlerimiz için böyle aynı kuru lafları kullanabilecek misiniz?
    -1. Dünya Savaşında sadece Çanakkalede savaşmışız gibi elinize birinin osurarak uydurduğu şehit olan askerlerin memleketleri adlı paylaşımı yapabilecek kadar adi misiniz?
    -Hakkarili, Adıyamanlı, Malatyalı ve diğer asker/polis şehit olan vatansever Kürtlerin ve ailelerinin hakkını nasıl ödeyebileceksiniz?
    -Bu millet sadece Çanakkalede savaşmadı. Yemenden, Kudüse, Çanakkaleden, Trablusgarpa, Erzuruma kadar heryerde savaştı. Sizin gidip gezmediğiniz Çanakkalede bugün mezar taşlarında Hakkari, Balıkesir, Kudüs, Şam yazan ve yanyana olan şehit askerler var. Hani 3. Köprüyü göremeyeceği halde sevinenlere 'anadolu çomarı' diyorsunuz ya. Dün Kudüsten Çanakkaleye gelen askerde istanbulu görmemişti ama vatan toprağıydı orası. SiZ OR.SPU ÇOCUKLARI BU RUHU ANLAMADINIZ, ANLAYAMAYACAKSINIZ.
    -Gelelim Kürt milliyetçilerine. Katıksız gerzekler. Huur evlatları. Dün devletin yanlış politikaları oldu diye bugünde olacak değil ya. Ne kadar körsünüz be. Bugün ekonomi bakanından, MiT müsteşarlığına kadar yükseltiyor devlet seni. Asker, polis, memur yapıyor seni. Be k.hpe evladı ne bu hainliğin sebebi? Ayrıca bugün oy verdiğiniz marksist dinsiz partinin içinde Kürt olmayıp sizin hakkınızı savunanlar var. Bu onursuzluğu kendinize yedirmeyi nasıl kabullenebiliyorsunuz?
    Yeter artık beyler ben çok yoruldum. Birilerine laf anlatmaktan. Edit: Türklüğü yermek için falan yazmadım bunu. Ateist ve ırkçı olan kişi zaten bunu eksileyecek. Benim buradaki derdim hiç bir ırkın 4/4'lük olmayışını ve önemli olanın Allahın emrettiği peygamber yolundan gidebilmektir. Dinci, ak it, yobaz diye itham edenler katıksız huur çocuğudur. Sözlükte entry yazarken copy paste yapabilen ama gerçek hayatta iki kelimeyi yanyana getiremeyen çok uçuk tipler var.
    Demem o ki ey kardeşim. Her ırkın bir kötü yanı olabilir. Sana göre Araplar paraya tapar, peygamber yolunu kaybetmişlerdir; en iyi Kürt ölü kürttür çünkü hepsi teröristtir; avrupalı dinsiz, ateist, bizim bitmemiz için çabalayanlardır. Peki kendi içimize ne zaman dönüp bakalım? Tarihimizi unutan, tabularına dokundurtmayan, bir lideri ilah seviyesine getiren, düşüncesinden ödün vermeyen insanlar değil miyiz?
    içimizdeki hainlere ne zaman bakacaz? Hainler tayfası sadece Kürtten çıkmıyor be kardeşim. Bu devirde teröristi parlatan can dündar, dağda g.tünü taşla silen 1000 tane teröristten daha fazla zarar vermiyor mu bu ülkeye?
    Unutma, dün diyarbakır cezaevinde sırf doğuyu bölmek, pkk'ya eleman sağlamak için diyarbakır cezaevinde suçsuz yere pek çok insana foseptik çukurundan dışkı yedirdiler. Unutma, dün Türkistanda katil çin bebeklerin kafasını ezdi ve onlarca insanı özbenliklerinden alıkoydu.
    'Sen Türksün. Bir ırk, bir din, bir mezhep değilsin. Olamazsın.' Selametle
    -son soru: şu yeni nesil içerisinde amerika, ingiltere bayraklı tişört şort falan giyenler hangi ırktan? Bırakın bu işleri. Bize kim olduğu değil ne için olduğu önemli bireyler lazım. Ateist olsa bile bu vatana hizmet eden adam herşeydir. Biz bölünmeyi, kutuplaşmayı çok seven bir millet olduk. Allah sonumuzu hayretsin. Bu topraklar uğruna ölen herkese Allah rahmet etsin. Selametle
    ···
   tümünü göster