/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -1
    1-işgalci güç,TC Anayasası'nı tanımaz, kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmeye çalışırdı.

    2-Türkiye'nin bir sürü ada, adacık ve kayalığının Yunanistan tarafından işgal edilmesine göz yumardı.

    3-işgalci güç içimize sızdırdığı işbirlikçileriyle birlikte Türk Ordusu'na tuzaklar kurardı.TSK mensupları sanık, teröristler tanık sandalyesine oturtulurdu. Hatta işgalci güç bu tuzaklardan birine bir Türk destanının adını verirdi,kim bilir.

    4-Bütün kamu malları göstermelik anlaşmalarla yok pahasına özelleştirilirdi.

    5-Atatürk Türk Milleti'ne kötü biri gibi gösterilmeye çalışılırdı. Zira Atatürk'ün izinden giden bir Türkiye Batı'nın korkulu rüyasıdır.

    6-Andımız yasaklanırdı.Her sabah varlığım Türk varlığına armağan olsun diye yemin eden çocuklar tehlike teşkil ederdi çünkü. Onun yerine dini eğitim görünümü altında kendi değerlerine düşman nesiller yetiştiren imam Hatip okulları açılırdı.

    7-Yeni bir anayasa yapılarak Türk adı anayasadan çıkarılmaya çalışılırdı. Türklüğe sövmenin prim yaptığı bir ortam yaratılırdı.

    8-Azınlıklara asla verilmemesi gereken haklar demokratikleşme adı altında verilmeye çalışılırdı.

    9-Türk Ordusu'nun operasyon yapmasına engel olunurdu. Teröristlerin şehirleri silah deposuna çevirmesine göz yumulurdu. Milli Bayramlar yasaklanırdı.

    Abd Senatosu'ndan Senatör Beverly'nin söylediği bir söz:"Amerika'nın yeni doktrini ve bundan sonra uygulayacağı politika, kendi hükümetlerine sahip sömürgeler dönemidir."
    ···
   tümünü göster