/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -1
    Öncelikle ırkçılık gerzekliktir 1 ve 2 yi açan yazarımızın saygı yoksunu olduğu bariz olup üslubundan da anlaşıldığı üzere kendisinin ırkçı dediği gerzek dediği kişilerden farkı yoktur. Bir kaç örnek vermek gerekirse

    - Irkçılarda bulunan diğer görüşleri aşşağılama ve saldırgan tutum
    - En haklı benim benim dediğim doğrudur kafası
    - ister Türk ırkçısı olsun, ister Kürt ırkçısı olsun, katıksız gerzektir. Nedenini yeniden islam ırkçılığı yasak kıldı diye açıklamayacam.

    örnek verilebilir.

    Bugün 'terörü sadece Kürtler üretiyor' diyen hayasız puşt evlatları bir gün olsun Pkk'nın, Dhkp-c'nin, Dev-sol gibi terör örgütlerinin içinde 'yönetici kesimde Türklerinde olduğunu bilmeyecek kadar da gerzektir.

    -Size sorular soracam sadece. Bugün kim çıkıpta Aydın Doğan, fethullah gülen, can dündar, daha dün israille kucak kucağa olan bazı ordu mensuplarının, doğuda hdp'ye oy veren bazı polis müsveddisilerinden, nişantaşında oturup hdp'ye oy veren 'Beyaz Türklerin' hangisinin Türk olmadığını iddia edebilir?

    - insanların kökeni ne olursa olsun çeşitli fikirlere ona buna destek verebileceklerini unutan bu yazarımız insan ne hissediyorsa o'dur ve insanların kendi doğrularına göre hareket ettiğini asla anlayamayacaktır .

    -atsızın 'Boşnaklarda ilerki düşmanın olacaktır' lafını neye dayanarak savunuyosunuz ?

    -Yeri gelince suriyeden gelenleri vatansızlar terk etmeselerdi, savaşacaklardı diye itham edip ülkemizde Türkistandan, Kırımdan gelen Müslüman kardeşlerimiz için böyle aynı kuru lafları kullanabilecek misiniz?
    1. Dünya Savaşında sadece Çanakkalede savaşmışız gibi elinize birinin osurarak uydurduğu şehit olan askerlerin memleketleri adlı paylaşımı yapabilecek kadar adi misiniz?
    -Hakkarili, Adıyamanlı, Malatyalı ve diğer asker/polis şehit olan vatansever Kürtlerin ve ailelerinin hakkını nasıl ödeyebileceksiniz?
    Bu millet sadece Çanakkalede savaşmadı. Yemenden, Kudüse, Çanakkaleden, Trablusgarpa, Erzuruma kadar heryerde savaştı. Sizin gidip gezmediğiniz Çanakkalede bugün Hakkari, Balıkesir, Kudüs, Şam askerleri var. Hani 3. Köprüyü görmeyeceği halde sevinen 'anadolu çomarı' diyorsunuz ya. Dün Kudüsten Çanakkaleye gelen askerde istanbulu bilmiyordu. SiZ OR.SPU ÇOCUKLARI BU RUHU ANLAMADINIZ, ANLAYAMAYACAKSINIZ.

    - Belli bir fikre ideolojiye inanan insanların önderi olarak gördükleri kişinin ya da baz aldığı görüşlerini kendi doğruları olarak olarak görmesinde sakınca varsa kendisi ırkçılığın saçma olduğu düşüncesini neye dayandırıyor ?

    -Elinde 'samsung, nokia, apple, lg' vs telefon olup bugün hangi Türklüğü savunuyorsunuz?

    -starbucksta latte içip 'tengri türkü korusun' 'bir türk tüm dünyaya bedeldir' gibi laflar edip, iki üç kezde kurt yapıp hangi Türklüğü savunuyorsunuz?

    - Bunda yanlış olan nedir ? Nerede kaliteli varsa onu kullanmak yanlış mı bu medeniyetin temeline kadar iner malcolm x apple kullansaydı amerikan yanlısı olup amerikan emperyalizmini mi destekleyecekti ?
    ···
   tümünü göster