/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    :D hikaye bazında yazmak istedim giblenmedi ben de bıraktım. Ama bı ctrl+v yapıyım bi yerde olucaktı ama çok az yazdım yani neden böyle olduğumu başından beri anlatmadığım için saçma gelebilir.
    ···
    1. 1.
      0
      Tabi kopyala okurum :D
      ···
    2. 2.
      +1
      Sebebini ben pek bilmesem de, sizler bilirsiniz. Basit bir örnek verirsek, giblenmiyorum. Hayatım da kardeşim diyebileceğim sadece 3 kişi var. Çok şükür yanımdalar ve önemli bir sebep olmayana kadar ayrılmayız inşallah. Ama toplum da konuşurken pek giblenmiyorum. Ancak, işleri düştüğü zaman "kardeşim ne yaptın ya" derler. Vay be... Artık toplum da dışlandığım için kendimi her türlü konu da dizginlemeyi öğrendim, şımarmama' yı, ağlamamayı, giblenmeme' yi, aşk, öfke, korku, cesaret vs. Artık yaşayabildiğim kaç duygu varsa hepsini kontrol ediyorum. Yaşamadıklarımı zaten bilmiyorum.

      Tipim normaldir diye düşünüyorum. Aynaya baktığım da kendimi iyi ve yakışıklı hissediyorsam yetiyor bana. Asla bir ortam da konuşamam, hiç kimse sevmez beni. Nedir dertleri anlamadım. Zarar vermek, üzmek değil derdim zaten, onlara ne yapabilirdim de bana böyle davranıyorlar. Asla kimse' ye kötü gözle, ön yargı ile bakmam. Kimse ile de dalga geçmem. Hep kendimle dalga geçerim, kendi kendime düşündüklerim ile mutlu olurum. Çevrem, bana böyle bir duygu yaşatmadı asla. içim den gülmem için bir neden olmamasına rağmen, yüzlerine gülüyorum sadece.

      Kardeşlerim ile konuşup, yanların da oturmadıkça hep böyle oluyor. Hiç kimse destek çıkmaz bana, neden çıksınlar ki, beni işlevsiz biri olarak görüyorlar. Ben de zaten neler yapabileceğimi planlasam da asla hayata geçireceğimi düşünmüyorum. Gerçekten gülerken, hep kendimce gülerim, hep kendi kendime gülerim, bir şey düşünür ona gülerim.
      ···
    3. 3.
      0
      Bir eisenstein hikayesi (:

      Saka maka cidden panpa onun yasadiklari da buna cok benzer ve eger alinti degil de kendi yazdiklarinsa sen de bir filozof, bir bilge kisisin. Bunun icin de yakinmak yerine gurur duymalisin kendinle (:
      ···
    4. 4.
      +1
      Hayır kardeşim, gir bak başlıklarımdan, tamami ile benim yazım. Valla ben de öyle filozof, bilgelik hissediyorum ama çok az, yani imkan verseler birçok şeyi yapmak istiyorum ama yardım alarak, imkanım olsa bile bilmediğim için yapamıyorum.
      ···
    5. 5.
      0
      Peki sen ? ileri de yapabilirim dediğin şeyler var mı? Hedeflerin neler ?
      ···
    6. 6.
      +1
      Tabi haklisin birilerin önayak olmasi gerekli. Kişisel gelişim romanları okuyarak bence birçok seyi yalniz basina da olsan basarabilecegine inanabilirsin panpacim. Unutma ki o filozoflar da senin benim gibi insandi dimi (:
      ···
    7. 7.
      +1
      Var panpacim ama hayata gecirmem icin biraz pismem lazim xd
      ···
    8. 8.
      +1
      Baska entry girip ordan da devam edebiliriz panpacim istersen, bu fazla uzada yazi yok oluyor artik xd
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster