/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +121 -7
    Bodrum'da bir otelde barmen olarak çalıştığım dönemlerdi. O zamanlar öğrenci olduğumdan harçlık çıkarmak için uğraşıyordum.

    Bir gün yine çalışırken kendini beğenmiş godamanın birisi beni küçümseyerek bir kokteyl istedi. Böyle işçiyi, çalışanı küçümseyen insanlardan nefret ederim. Bu adama dersini vermem gerektiğini düşündüm. Arka tarafa geçip hazırladığım kokteylin içine işedim.

    Sonrasında "buyrun beyefendi sizin için hazırladığım özel, karışım. afiyet olsun" diyerek ikram ettim.

    Ulan adam bir yudum aldı ve inanılmaz bir şekilde beğendi. Sidiğimde keramet mi var diye düşünmeden edemedim. Kokteyli bitirdikten sonra ikincisini de istedi. Çişim de yoktu çok. Zar zor işeyerek kokteyl hazırladım. Sonrasında bu muhteşem kokteylin adını sordu ve piss on the beach demiştim. Tabi nerden anlasın kültürsüz godaman.

    Sonrasında adam sürekli gelir oldu. Bildiğiniz sidiğimin müptelası olmuştu. Artık bir süre sonra arkadaşlarını da getirmeye başladı, bu muhteşem kokteyli tattırmak için.

    Ulan adamlar art arda kokteyl istiyordu. Diyemiyordum ki "abi valla çişim yok" diye. Ben de diğer çalışan arkadaşları işetiyordum.
    ···
   tümünü göster