/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -1
    Evet beyler ben teslanın kayıp dölü bilim adamı bir panpanızım. geçen yine bilimsel çalışmalarımı yaparken 4. boyuta geçmeyi buldum. Gittim hemen 4. boyuta. Orda bu sanal dünyanın içinde gezebiliyormuşsun. Geldim sanal alem dünyasına ve bir incici olarak inci sözlüğe gittim. beni çıplaklık altincisinda paylaşılmış kızlar karşıladı 2 posta attıktan sonra gezmeye başladım. Gezerken garip bi tip bana "nereye bilader tanıyamadım seni" dedi. Burlarda yabancıyım dolaşıyorum sen kimsin dedim. Ben buranın kralı namıdeğer Ayar dedi. Beyler ben bunun egosuna sinir oldum. B:Ben A: Ayar
    B:Evet kardeş arada okuyorum senli entryleri hatta bi ara sözlük senle dolmuşltu
    A:Evet ben reis olduğum için. Benden komiğimi var amk.
    B: Abartma kardeş sen olmadanda yapılan çok komik entryler var(zütünu kaldirmişsiniz)
    A:Benden iyisimi var lan amk önüncüsü sen ne anlarsin mizahtan.
    Beyler artik tam damarima basmisti.Ben iyice sinirlendim. Bu picin gotunu indirmem gerekti. Hemen karşimdaki diyarlara gözümu attim ve sizin yazdığıniz ayar entrylerini okuyarak ilhamimi aldim ve şu sözleri söyledim "Daha altincin yok amk muallaksi"
    Bunu dememle bizi dineleyen Mizah entryleri geldi ve beni omuzlarına aldı. Haberler twerk yapmaya başladı. Herkes bağırıyor, ayar ağlıyordu. Ben daha fazla burda kalamam ekşiye gidiyorum diyip elinde valizlerle ağlayarak gitti. Sonra 3. boyuttaki otobüsteki kaşarlar hemen boyut makinesi icat edip yanıma geldiler. intikamımızı aldın aşkım diyip bana sakso çekmek için sıraya girdiler. herkes deli gibi bağırıyordu ve site bi kaç saniyeliğine çöktü. Delirmeler geçince site erişilebilir hale geldi ve bim kasiyerlerinden "Intikamimizi aldin kardes tum marketlerimize senin koca taşaklı heykelini yaptircaz" diye mesaj geldi. Neyse sıkıldim burda ben bi keladamsa gidiyim orda takılıyım. Siz hala ekrandan izleyin ferreları aq aasdasdd.

    not: farkli mizaha sayginiz olsun lutfen beyler
    ···
   tümünü göster