/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +36 -2
    olay%100 gerçektir beyler. Olay dün meydana geldi. Bizim ev normalde müstakildi sonradan kat çıktık 2 katlı yaptık alt üst biz kullanıyoruz ama aktif olarak üst katı kullanıyoruz. Aşada turşular derin donduruçu falan fistan war 3-5 tek tük eşya. Depo gibi kullanıyoz evi anlayaçağınız. Neyse dün annem dedi oğlum çamaşırları serip dayın gile gideçem. Benimde çanıma millet zaten tamam dedim rahat rahat 2 os1 çekebileçez. Çünkü uzun bir aradan sonra 2 gün önçe çekerken yakalanmıştım. Neyse konumuz bu değil.

    Annem ayrıldı beyler evden. Bende açtım hemen en kralından bir lezbiyen ferresi mala vurmaya başladım. Neyse aq baktım videonun ortasında aşağı kattan sesler geliyor. Dedim keyfim kaçmasın rüzgardandır.Bir 5 dakka sonra gene ses geldi ama gene ya sabır diyip asılmaya devam ediyordum.

    Beyler benim odam 2.katın girişinin tam karşısında. Yani 2.inçi kata ayak bastınmı benim odanın kapısı görünür direk.Ev boş diye kapı açık rahat rahat asılıyorum. Merdivenden ses geldi birden ve kafamı kaldırıp baktım ve o anda oruspu çoçuguda bana baktı ve hemen aşagıya koşturup kaçtı. Ben de zor günler için sakladığım odunu alıp arkadan gittim ama nafile aq adam fena kaçıyordu. Köylük biyerdeyiz öyle şehirde değil tutun şunu diye bağıralım aq. Neyse döndüm eve polisi aradım. Geldiler bir 5dk sonra olayı anlatırken polis sordu ben:A polis :P
    P:olum madem sesleri duyuyordun neden bakmadın
    A:rüzgardandır dedim abi bilgisayarda işim wardı biraz(demez olaydım aq.)
    p:Ne işi yoksa inçe iş mi?
    A:biraz abi
    Polis yanındaki diğer polise döndü. Diğer polisin yaşı gençti beni sorgulaya göre ve dediki:Bak bu çoçuğu örnek al.Nasıl dürüst.Bu adam olaçak ama sen olamayaçaksın dedi. Heralde bir olay yaşanmış aralarında. Sonra zaten annem babam geldi.O oç bişey çalamamıştı zaten. Annemin çıktığı görünçe girmiş olabileçeğini söyledi polisler. Büyük ihtimalle eve izlemiş dediler. Boş sanınça girmiş.
    Gelenektir bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster