/i/Tespit

  1. 1.
    +1160 -205
    kızların tüm ahlaksızlıklara özenerek ortaya koydukları bambaşka, bilimden ve sanattan uzak yeni jenerasyondur.
    abi dar kot nedir?
    şimdi bir erkek olarak düşünün. dapdar bir kot giydiğinizi düşünün. rahat edebilir miydiniz? edemezdiniz. ederim diyen yalan söylüyordur.
    şimdi dar kot giyen bir kızı düşünün. sizce rahat edebiliyor mudur? tabi ki de hayır. ben rahat ediyorum diyen yalan söylüyordur. eve gidince bir hışımla ilk önce pantolonlarını çıkarıp, bol eşofmanlarını giyiyorlar.
    o zaman şöyle düşünelim. bir kız rahatsız olduğu, dapdar, gerçekten rahatsız edici bir pantolonu neden giyer?
    neden biliyor musunuz? vücut hatlarını belli edebilmek için. ciksi görünebilmek için. erkeklere kendilerini beğendirmek için. sorsan kesinlikle hayır derler. moda falan zırvalarlar. yanlış. daha elini cebine bile sokamıyorsun neyin modası abicim? tabi suç bunlarda değil ki onları bu denli giyinmeye özendiren reklamlarda, ünlülerde ve buna izin veren ailelerde.
    yarım tişörte gelelim. yarım tişört nedir kardeşim? elbisenin yarımı mı olur ya? bu nedir biliyor musunuz? bakın şudur:
    tekstil firmaları işlenen elbiselerden sonra kalan kumaşları görür. bir bakarlar dağlar gibi. bunları değerlendirmek isterler. bu yüzden akıllarına böyle bir şey gelir. birkaç manken ve birkaç şarkıcı bulurlar. bunların da hayranı çoktur genelde. onlar giyer. reklam yüzü falan olurlar. bundan sonra da genelde gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerde direkt olarak piyasaya sürülür bu tür ürünler. o ünlü kişiye de verdikleri paranın kat kat fazlasını kazanırlar. bizim aptal kızlarımız da moda diye giyerler. bunun için sporlar yaparlar. falan. spor yapsınlar tabi ona diyecek bir şeyimiz elbette yok ancak teşhircilik gerçekten kötü bir şey.
    şimdi böyle bir kızımız yolda yürüyor. aynı yaşlarda bir erkek de buna "offf züte bak" diyor. laf atıyor terbiyesiz. kız da cevap vermiyor veya ters bir tepki veriyor.
    sonra arkadaşlarına falan anlatıyor. bir tane bin kurusu bana laf attı. neden attı? dar kot giydiğin ve poponu ortaya çıkardığın için. e canım kardeim benim, giyme!
    giymeyi ver. hadi çarpık bacaklı kızlar daha düz bacakları olsun diye giyiyorlar. onlara faydalı olduğunu ortopedi uzmanları da söylüyor. ya senin bacağın çarpık falan değilse giyme abicim allah allah.
    sonra bana niye laf attı. e atar tabi. he giyenler de üstüne uzun bir tişört giyer. poposunu kapatır. böyle hıyarlar da laf atamaz size. ayrıca gerçekten sizinle ciddi düşünmek isteyen erkekler yaklaşır size. sizinle ciks yapmak isteyip, sizi kullanıp bir kenara atacak olan kişiler değil.
    kulağınıza küpe olsun bu sözlerim.
    erkeklere sesleniyorum, kesinlikle bu tür kızlara aşık olmayın, sevmeyin!
    bunlar teşhirciliği severler. teşhirci insan egoisttir. egoist insanlardan ise daima zarar gelir.

    hem erkeklere hem kızlara sesleniyorum. yabancılara fazla özenmeyin. bilimlerine, sağlıklarına, sanatlarına ve sistemlerine özenin. imrenin. özenilecek iyi şeylere özenin. bir şeylerin ahlaksızlık olduğunu kabul edin.
    ···
   tümünü göster