1. 1.
    +10 -2
    evet binler bu başlıkta özet yok,format yok burger king'den yemek yeme rehberini yazıyorum.yazma sebebi ise dün akşam evde otururken arkadaşa arada bişeyler söyle dediğimde "nasıl söyleniyor" diye amık bi cevap geldi ve şu an bunu yazmam için sebep oldu, o orosbu çocuğunuda arkadaş listemden sildim.

    1.yöntem

    öncelikle burger king'e tek başınıza gitmeyin, kız,erkek,kaşar, huur, hadi hiçbirini bulamadınız telefonla escort karı çağırın ama yine de tek başınıza gitmeyin, oraya gittiğinizde herkesin çift sizinse at yarağı gibi sap sap oturmanız toplum açısından hiç hoş karşılanmayacaktır.orada tek takılmak sandığınız kadar havalı bi gib değil.at yannanı muamelesi görürsünüz canınız yanar.

    herneyse binler girelim artık şu restoranta, girdiğiniz gibi kasiyerin yanına gidin, kasiyerler genelde şaşı gözlü nereye baktığı anlaşılmaz tiplerdir buradan anlayabilrsiniz.yarım saat hoşgeldiniz abi daşşaklarını yiyim" karşılaşmasından sonra "ne sipariş ediyonuz amk" der.şimdi top sizde; ilk defa burger king'e gidiyorsanız sizle konuşan dallama kasiyerin hemen zütünün arkasında koca bir menü tabelası var, gördün değilmi ha işte o tabele zütüne girsin senin.şimdi oraya bak kısa bi inceleme yap çok fazla uzun bakma çünkü çok incelenecek bi gib yok orda.kısa bi süzmeden sonra adını telaffuz edebileceğin bir menü söyle,unutma amcık bunları yaparken karı var yanında, durum zütü kurtarmak.ilk deneme için size tavsiyem "big king xxl" "chicken royale" (çikın royel) menü almanız, zütünüz yiyorsa tendercrisp yada steakhouse menü söyleyin orası size kalmış.
    menü yanına isterseniz yan ürünler söyleyebilirsiniz, mesela 6lı 9lu yada 12li chicken fries (çikın fırays) chicken tenders (çikın tandırs) gibi.genelde bütün kasiyerler sorar 1,75 tl daha fazla ödeyerek büyük menü olup olmayacağını. sormazsa o yavşak siz söyleyin havanız olur,merak etmeyin görgüsüzlük felan olmaz sonuçta aş evi değil amk yeri paranla gibiliyorsun o yüzden tadını çıkar.büyük menü de patates boyu ile içecek boyutu değişiyor, evet deyin gitsin işte. sonra yanındaki kıza dön ve sen ne yiycen de, bırak karışma amk kevaşesine söylesin ama takunu çıkarmasın, bi hamburger bi kutu kola yeter ona.

    siparişler verildikten sonra kasada "pat,küt,çan,çun gibi sesler çıktıktan sonra 30 tl isteyen bir el uzanır, sizde gülümser tavırda 30 tl yi domalırsınız kasiyere.ben sonra verecem diye bi durum yok, kasiyer "canlıyı göreyim öleyim" der her zaman.o yüzden para peşin.

    parayı da verdikden sonra kasiyerle olan diyalog ilişkiniz biter o menünüzü hazırlar ama sizle bi daha muhattap olmaz,çünkü almıştır parayı,giblemez sizi amık.çok aşırı bişey söylemeydiyseniz bi menü yaklaşık 3-5 dakika da hazır olur.alın ve masaya oturup yiyin amk, masaları ve sandalyeleri istediğiniz gibi gibertebilirsiniz.
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

    2. yöntem

    insan içine çıkmaya utanıyorsanız yada evdeyseniz ve o koca zütünüzü yerinden kaldıramıyorsanız arayın eve servis ile getirsinler. numarası 444 5464 yada liseli zeki binler için 444 king numarası. aradıkdan sonra kısa beklemeden sonra yeşim,yeliz,yada yelda gibi siyam üçüzlerinden biri açar telefonu."nasıl yardımcı olabilirm" derler, sen hal hatır sormaya aramadığınıza göre daha önceden bir yerden bulduğunuz menü kataloğundan siparişi verin.size yakın olan burger king'in evlere servisi olup olmadığını da kontrol ettirin amk.ortalama 30-40 dakika içerisinde eve ulaşır.
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

    3. yöntem

    insan içine çıkmaya utanıyorsanız, adi telefonunuzda kontör yoksa internette sipariş verin. http://www.burgerking.com.tr/tiklagelsin/ adresinden üye olun.adresi olabildiğince açık yazın sonra burgerin peşinden koşturmayın amk. sirapiş tamamlayıp onayladıkdan sonra internetten ilk defa sipariş veriyorsanız 1-2 dakka içerisinden arayacaklar adres teyiti için.bu bi kereliktir.onay verdikten sonra ortalama 30-40 dakika içerisinde eve ulaşır.

    olm bu kadar uğraşmak züte zor geliyorsa arayın kebapçı haydar ustayı söyleyin 3 tane lahmacun mis gibi.bol garnitürlü,bol limonlu.

    hadi afiyet olsun
    ···
   tümünü göster