/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +21 -3
    inci: Bunu geç, bu admin bile değil. Big Boss edalarında takılan sözlükteki 1 başlığa bile kırk yılda bir tıklayıp okuyan etkisiz eleman. işlerini diğer adminlere yaptırıyor.

    rasat: uludağ sözlüğün patronu, sozlukspot'un sahibi, kodcu. Bunun da dünyadan haberi yok. Geç.

    biyikli genc forvet: inci sözlük yazarlığında ulaşılabilecek son nokta. Klavyesiyle güldüren adam. Bütün sözlük adminleri bir yana bıyıklı bir yana. Serkan inciyle aynı rütbede bir insan. Çok uğraştılar zamanında da ayağını kaydıramadılar reyizin. Serkan çok sever bıyıklıyı. Sözlüğe pek uğramaz ama uğrarsa da özelden yazın, direk cevaplar. Öyle de mülayim bir insan.

    patientia sözlüğün eric cartman'ı. Hukukçudur, okumuş adamdır lakin inci sözlük dediğiniz zaman bu da 2 cümle kuramaz sözlükle ilgili. Ne takip ne bişey. Arada olan bitenden karıya kıza yavşar felan.

    inci ya rakos Büyük insan. Ağabeyimiz. Öyle kimselerle kavgası gürültüsü, bir egosu filan yoktur. Yardımcı olur, sohbet eder adam gibi adamdır.

    mal adam fenerbahçe diyip geçiyorum.

    teletabi Kendisini şahsen çok seviyorum, reyizdir. Sözlüğü açar okur, başlıklara entari girer, mesajınızı cevapsız bırakmaz. Öyle <3

    hayvangibiyim, namık, benim adım cemil Bunları geç.

    Okati Bilmiyorum ne desem. Demeyeyim en iyisi.

    Sarhos Amip Bir ara modluğu mu gitmişti bir şey olmuştu da intihar etti, edecek gibi bir şeyler söylenmişti hakkında. Ne zaman hatırlamıyorum. Bu da öylesine admin. Pas.

    Orginal Behlul Sanırım sözlüğe en yakın admin bu. Opereyşın harun abiye düzenli katılır, sözlüğe düzenli girer bakar filan. yeni tasarıma ilk geçildiğinde embed kodları başlıklara gömüp milletin elini ağaına dolaştırıyordum saniyesinde bi daha yaparsan çaylak atacağım diyordu asdfsad iyi bir insandır ama.

    40 yıllık yogurtcu Hiç karşılaşmadım son 3 yılda. PAS.

    Kahveden Çıkan Amlı nesliyle alakası olmayan bir adamdır, reyizdir, yardımcı olur gerektiğinde.
    ···
   tümünü göster