/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +22 -3
    Beyler herkese iyi geceler. Tek partta yazacam. Neyse başlıyorum.
    Bugün dolmustayim eve gidiyorum. iki koltukta cam kenarında liseli bi bin yanında da bir bayan var. ben ve boyacı bi arkadaş ayakta yolculuk ediyoruz. Bayan müsait bir yerde deyip indi. Boyacı arkadaş buyur abi geç dedi. Yok kardeşim buyur sen otur dedim. Yok abi illa geç otur dedi. inadım tuttu o an yok dedim kardeşim işten dönüyon belli otur dinlen dedim. bu yok mok dedi oturmadı. Neyse beyler liseli lafa atıldı. Abi üstün kirli diye mi oturmuyon yanıma dedi. Boyacı arkadaş bişey diyemedi. Sonra liselinin ağzından hayat dersi verecek kelimeler döküldü.
    "ABi ALIN TERiYLE PiSLENEN ÜSTÜN BENiM ÜSTÜMÜ KiRLETMEZ. BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERiN VAR. BUYUR GEL YANIMA RAHAT RAHAT OTUR DEDi."
    Bu sözleri duyduktan sonra beynimden vurulmuşa döndüm. Liseli miseli bin falan diyoruz ama liseli bugün bize hayat dersi verdi. Bütün dolmuştakiler liseliyi alnından öptü. Dolmuşçu herkesin ücretlerini geriye verdi. Bütün bayanlar herkese sakso çekmeye başladı. Biranda belediye başkanı dolmuşa binip liseliye yılın liseli ödülünü verdi. Bunları yaşayan liseli "BEN BiR LiSELiYiM" deyip koşarak dolmuştan indi.
    Not: Her liseli bin değildir içlerinde bu çocuk gibi adamları da var
    ···
   tümünü göster