/i/Tespit

  1. 1.
    +220 -16
    1-) sınıfın zengini: her teneffüs kantine inip bi tak alıp yiyen. Sadece sınıfta değil okulda da ortam yapan tiplerdir. Hiçbir etkinliği kaçırmazlar.
    2-) sınıfın güzel kızı: bunlar genelde yalnız olurlar. Sınıftaki erkekler bana bakmaz kafasıyla yaklaşamazlar. 2-3 kişilik arkadaş grubuyla gezerler ve genelde diğer kızlar tarafından kıskanılır, sevilmezler.
    3-)sınıfın egoist yakışıklısı: bunlar genelde kızlara tuhaf tuhaf şakalar yapan haftada bir kız değiştiren huur çocuklarıdır. Kendisi gibi 1-2 huur daha bulup her teneffüs kız kesmeye çıkarlar.
    4-) tüm dersleri kaynatan tip: bunlar sınıf tarafından çok sevilen, her aktiviteye davet edilen tiptir. Öğretmenler tarafından sevilmezler ve genel olarak dersleri zayıftır.
    5-) klagib olarak her sınıfta bulunan inek öğrenci: her sınıfın bi çalışkanı vardır beyler. Her ödevden haberdar olurlar. Her dersin notları vardır boş derslerde test çözerler. Her teneffüs bi hocanın zütüne takılır soru sorar.
    6-)köşesinde sesi soluğu çıkmayan tip: genelde bunların hepsi adamın dibidir. Sınıftakiler ne tak olduğunu bilir. Kimseye zararı olmaz kendi halinde takılır. Dersleri kötü olsa da sınıfta sessiz olduğundan hocalardan iyi not alır

    Okuyan bir iki kişi çıkarsa devam ederim.
    ···
   tümünü göster