/i/Tespit

  1. 1.
    +39 -1
    10-) sınıfın otlakçısı: herkesten bişey otlanarak liseyi bitirirler. Her sınıfta yoksa da 3 sınıftan birinde var bunlardan. Sigara içiyosa sigara otlanır. içmiyosa 50 kuruş var mı kanka diye diye öğle yemeğini çıkarır pekekent.
    11-) sınıfın malı: her sınıfta şüphesiz bi gerizekalı vardır. Yapılan ince esprileri anlamaz, ayarları anlamaz. Kendi çapında soğuk espriler yapmaya çalışır. Derste konuyu da anlayamadığında sürekli hocaya soru sorar bu mal.
    12-) bedende kızlarla voleybol oynayan tip: bunlar açık net huur çocudur beyler. Benim sınıfımda da vardı bundan bi tane. Uyuz olurdum. Adam ekgib derdik futbola çağırırdık gelmezdi kızlarla voleybol oynardı.
    13-) yurtçular : bunlar adamdır beyler. Bunlardaki istihbarat mit te yok. Adamlar sınav sorularını bile öğrenir sadece kendi aralarında paylaşırdı. ( benim yakın bi arkadaşım da yurtçuydu onun hazırladığı kopyayla girerdim sınavlara hep çıkardı yazdıkları)
    14-) sınıfın huuru: genelde arka sıralarda oturan abazaların dikkat noktasıdır bunlar. "Off ne mal var be" "şşş kanka züte bak" gibi tepkilere maruz kalan bu tipler genelde açık saçık ve dar giyinirdi. Yaptıkları makyajla okulu boyardık amk.

    Aklıma geldikçe devam edicem beyler.
    ···
   tümünü göster