/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +186 -12
    demin toplantı var sunum yapıcam beyaz yakalı kalantor o.ç larına. zaten kaç zamandır kendimi işe veremiyorum, ayar oluyor patron. tam sunuma başlıcam zaten cins cins bakışlar üstümde bi de baktım usb yi arabanın torpidosunda unutmuşum. "umut bey swot analizinin bulunduğu harici belleği arabada unutmuşum, dilerseniz filiz hanımı almaya göndereyim, ben sunuma devam edeyim bir yandan" dedim.

    amk evladı elini su aygırına hamile görünümüne sahip göbeğinin üstünde birleştirip arkaya doğru gerinerek " filiz hanım sizin şahsi işlerinizi yapmakla yükümlü değil, iş hayatınızdaki bazı konularda daha yüksek bir performans sergilerseniz belki beyaz yaka görünümlü bir mavi yakalı olmaktan kurtulup kendi asistanınızı tutarsınız" dedi.. oha dedim amk bu gavat mı kurdu bu cümleyi. zaten sırf şu gibik yüzünden işi bırakıcam, verdim coşkuyu : " siz de ev hayatınızdaki bazı konularda daha yüksek performans sergileyip de karınızın dolabındaki kırmızı geceliği kimin aldığını sorgularsanız, gavatlıktan kocalığa yükselebilirsiniz" dedim.

    salonda önce bir sessizlik oluştu. bu beynine diagram soktuğumun gavatlarının bu beklenmedik cevabı anlamaları bi 15 saniye falan sürdü. sonra patron ayağa kalkıp üzerime yürüdü. bişey yapsa çakıcam ağzına. yüzüme baktı gözü kesmedi gavatın bişey demeden çıktı. çıkar çıkmaz odada kahkaalar koptu. ben de bunun üstüne(hiyerarşik anlamda) gidip izin istedim. arabada yazıyorum bunları. muhtemelen şuandan itibaren işsizim.

    not: resim temsili falan değil amk karısı whatsapptan attı. sdfsdf

    100 şukuya patronun hanımının sexy resimlerini yayınlıcam.

    http://imgim.com/ergerg.jpg sözümde durdum o.ç ları.. 200 şukuya 2 tane daha gelicek. yok öyle bedava.

    bu arada patron 53 yada 54 yaşında karısı otsüç.. gavatın evladının 30 tane de metresi var hakediyo bin. karısı da para için bununla evlenmiş bizzat kulağıma fısıldadı uruspu.

    o eksi verenlerin annesini giberim ben burda hiç yalan hikaye yazmadım. eskilerden bilenler benim mühendis olduğumu da bilir.
    ···
   tümünü göster