/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +517 -55
    Üst Edit.:Panpalar okuyan şukulasın ve rez alsın devamı aşağılarda geliyor bu gerçek yaşadığım olaydır. Şimdiden okuyanlar a Teşekkürler.

    Arkadaslar hepsi bu başlık altın da ve burdan devam devam edicem rez alın.
    Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşında bir panpanızım. Size bir kaç anımı anlatmak istiyorum.

    Prt1
    Lise 2 çağlarımdı o zamanlar hem sanal hem de real alem de kendimi kanıtlama çabalarında ve eski model masa üstü pcsi olan biriydim. Kız ortamı iyiydi yalnız insanın kendini gösterme yani seviye yükseltme çabalarının başlangıç dönemindeydim.

    Bunun için önceden çok ünlü olan daha sonra çöken ve tekrar yükselme döneminde olan çok milliyetçi bir heykır sitesi vardı şu an hâla faaliyette mi bilmiyorum.
    Üyelik sistemi kefaletle oluyordu neyse internetten tanıştığım bir kişinin kefaletiyle üye oldum ve deli gibi bilgisayar başında bu işleri araştırmaya başladım hazır sistem açıkları vs.. derken yavaş yavaş bilgi almaya başlıyordum. Birden kendi okulumun sistemi geldi aklıma ve bunun üzerine açıkları aramaya başlamıştım.

    Öncelik olarak her leymır (heykır olma yolunda yürüyen acemi)'ın yaptığı gibi admin panelin bulup şifre denemeleri yaptıktan sonra başarısız oldum. Daha sonra kayıt olduğum bu sitede bulduğum dokümanlar sayesinde admin paneline girdim ve bi takım yazılar yazdım şu an hatırlamıyorum. Yarındası disipline gitmem ve ceza almama birlikte egom tavan yaptı.

    Prt2
    Disiplin dönüşü okulda herkesin gözü üzerimdeydi ve bu 3 günlük süreç içerisinde de kendimi geliştirme ye çalıştım. Büyük heykırlar dan olan Kevin m... in bir kitabını aldım. Kendisi sosyal mühendislik(insanların haberi olmadan bilgilerini alma ve ya zaaflarına oynama ) alanında ki büyük bir insan (bence).

    Sevdiğim kız ilk hedefimdi çünkü kendisi benle konuşmamaya başlamıştı mimlendim diye. Benim de aklıma okuduğum o kitap geldi ve ise koyuldum öncelikle msn sinin gizli sorusunun ne olduğuna baktım ve tarihte en sevdiğiniz kişilik die bir soru vardı. Ve onun sınıfında bir anket düzenledim. Tabi ki ben mimli olduğum için sınıfındaki bir arkadaşımın yardımıyla.

    Düşündüğüm gibi bütün herkes anketi yanıtladı tabi ki bir kaç soru daha vardı içerisinde ve heyecanla msn sorusunu yazdım ve şifreyi değiştirerek girdim msn sine. Gördüğüm manzara beni şoke etmişti. Çünkü bana 1 saat önce aşkım diyen kız başkasıyla çocuk hayali kuruyordu.
    Kızların gerçek yüzünü böyle görmeye başladım.

    Prt3
    Çok kinlenmiştim ve kendimi bir uğraşa vermem gerektiğini düşündüm.

    Tekrar o kayıt olduğum siteye girdim ve orda bana pm den atılmış mesajları gördüm. Tim elemanı arandığı ve benim de aralarında olmam gerektiğini söyleyen bir mesaj di bu sevindim be direk cevap yazdım. Gelen mesaj da 5-10 adet yabancı site heyklememi ve zone ( kayıt alanı) almam gerektiği bunu tim adına yapmam gerektiği bilgisi vardı ve bende araştırmaya başladım. Bir kaç gün içinde dedikleri gibi yaptım ve artık ben de bir bordo klavyeliydim.(kendileri askeri hiyararsiyle yönetiliyordu). Bu şekil de ilk adımımı attım ve daha çok sistem açığı araştırmaya başladım. Bu zaman zarfında real hayattan iyice koptum tabi ki.

    Edit: rez al panpa devamı geliyor.
    ···
   tümünü göster