/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +61 -1
    Prt.5

    Sonunda görüştüğüm kıza bir erkek yazmıştı ve bende izliyordum. Geldiği yerden, kardeşim diye hitap ettigi biti ve beni anlatıyordu çok sevinmiştim.

    Sanal aleme gelince kendimi bir üst seviyeye taşımak için hedef site heykleme konusunda bilgi toplamaya başladım ( sunucu sorgulama, sistem açıkları, root olma, sql, linux sürümleri vs. . ) bunlarla kafayı bozmuştum ve Zone ( kayıt alanı) sitelerinde sürekli arap heykırları takip etmeye onlarla konuşmaya başladım. Ben onlara elimdeki dokümanı onlar da bana kendi elindeki php kodlarını gönderiyordu. (çok işime yaradı yalan yok)

    Belirli bir süre kendimi forum sitelerinde shell ( sunucu hizmeti ) sahiplerine güvenlik uzmanı olarak tanıtım ve bir çok serverin şifrelerini elime aldım üstelik ücretsiz bir şekilde yardimci olduğum için bir çok shell elimdeydi .d

    Sürekli hepsini kontrol ederek heykır sitesi açan sahsiyetlerin sitelerine kolaylikla index atıp warez ( hazır tema vs..) lerinin içine de kendi şelimi koyuyordum ki yeni site açıklarında sürekli bunu kullandıkları için bu sefer yeni sitelerini de heykliyordum. ( isteyenler için pm de zone kayıtları nı atarım )

    Gel zaman git zaman bir çok heykırın hedefi olmuştum. O zamanlar yukardan birini devirmek büyük bir ündü. Tabi bu ara da eski kayıtlı olduğum site den bir kaç kişinin şahsi sitelerini de heyklediğim için bana karşı savaş başlamıştı çünkü adamlar milliyetçi olduklarından dolayı Türk siteleri onlar için mabedti.
    ···
    1. 1.
      0
      Zone kayıtlarını pm den atarmısın oanpa
      ···
    2. 2.
      0
      Yolla panpa
      ···
    3. 3.
      0
      Zone kayıtlarını yolla panpa merak ettim
      ···
    4. 4.
      0
      aynen panpa yolla
      ···
    5. 5.
      0
      Yolla zumqi
      ···
    6. 6.
      0
      Shell in ne olduğu ile ilgili fikrin varmı panpa çok salliyon şampiyon.
      ···
    7. 7.
      0
      at panpa
      ···
    8. 8.
      0
      yolla panpa
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster