/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +72 -2
    Prt.6

    Artık yatarken odamda ki bilgisayara bakıyor ve dünyanın sadece o monitör de olduğunu her şeye sadece bir enter tuşuyla ulaşabileceğime inanıyordum.

    Aradan bir kaç hafta geçmişti ve sanal alemde tanıştığım ayrı ayrı illerde olan çocuklar benim ve diğer arkadaşımın yanına real de konuşmak içi geldiler. Toplanıp bir cafe ye geçtik çay vs. Derken birden toplantı ayarında konuşmalar başladı.

    Nasıl para kazanabiliriz ?
    Benim aklıma büyük üstadın yazdıgı sosyal muhendislik üzerine olan bir kac fikir gelmişti.
    warez (hazır sistem) sitelerine alışveriş sitesi için temalar hazırlayıp cc bölümüne kendi kodumuzu, yazıp cryptolayacaktık ve kimse farketmeyecekti. Tabi ki bu benim için sadece düşünce de kaldı ve 3 arkadaş illegal olduğu için yapmak istemedik. Diğer 3 kişi ise bir fikir vermedi sonra karı kız kesip öyle dolandık herkes geldiği yere geri gitti.

    Aradan 1 aya yakın süre geçti ve o 3 kişi yeni telefon yeni bilgisayar vs.. almaya başladı ben ne kadar işgillensem de konduramamıştım. Zaten bir kaç ay geçtikten sonra internette arkadaşlarımın resmini görünce olan biteni anladım. illegal işlerden dolayı bilgisayar kullanmaları yasaklanmış ve bir miktar para cezası ile kurtulmuşlardı. Heyk işlerine ara vermem gerektiğini anlamıştım.
    ···
   tümünü göster