/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    +85 -7
    Prt.7

    Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Devam ediyorum.

    Ara verdikten sonra kendime bir blog açtım ve orda elimde ki priv8 ( kendimizce özel olan dökümanlar ) bir kaçını paylaştım ve inci tadında arkadaşlarımla konuştuk şakalaştık vs..

    Zor da olsa real e dönüyor, her gün evden dışarı çıktığımda güneş gözümü alıyordu etrafa boş boş bakıyordum. Görüştüğüm kızla arayı bayaa ilerletmiştim onunla gezmeler kaçamaklar vs.. çoğalmıştı fakat benim okulum bitmiş ve üniversite ye gitmem gerekiyor du. Samimi olduğum arkadaşlarımla üniversitem aynı yere çıkmıştı ve hemen ev tutmuştuk oturduğum ile yakın bir yer olduğu için kız arkadaşımın gidip gelmesi de kolay oluyordu. Bir süre sonra sanal alemi özlediğimi düşündüm ve msn me girdim. Ekleyenleri kabul ettikten sonra bir kız yazdı ve görüşmeye başladım kız benim ilk üye olduğum yerde disiplin den sorumluymuş ve o zamandan beri beni takip ediyormuş inanmadım ve kamerasını açmasını istedim ve gerçekten güzel bir kızdı. Sanal alemde ilk defa bir kızla tanışmıştım ve benim yeni kayıt olduğum okulda okuyordu. Realde konuşmalar eve gelmeler yatmalar vs.. benim vicdanım sızladı sonuçta sevdiğim bir kızı aldatıyorum sanaldan tanıştığım biriyle.

    Bu kıza anlattım sonra sevdiğim biri olduğunu biraz bozuldu ama daha sonra anlayışla karşıladı ve bi süre devam ettik bunla da yatıp kalkmaya. Beni tekrar sanal aleme girmeye zorladı ve kendimi kaldığım yerde devam ederken buldum. mailimde arap dostlardan gelen bir çok yeni döküman görünce hediye almış çocuklar gibi sevindim ve ilk hedefim gözümü açtığım o zorlu site ve üst düzey yöneticileri vardı.
    ···
   tümünü göster