/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 101.
    +52
    Prt.8
    Tabi daha önceden bilmem gereken herseyi bildiğim için (kendime göre) kendi yaptığım shell (r57,c99 vs..) lerin içersine gömüp cryptoladığım ve internette heryerde paylaştığım codlar sayesinde mailime acemi heykırların girdiği serverlara root atarak kendi kendimi tatmin etmek öncelik işim oldu ve bu adamları kendi üzerime cekmekti amacım. Bir kaç ünlü sitesi heykledikten sonra bu irkeklerin bana karşı dikelmesini bekledim ve dediğim gibi de oldu.
    Aralarından acemi birinin beni msnden eklemesi sayesinde çocukla bir kaç gün konuşmam ve kendi safıma çekmem bir kaç döküman verince hiç te zor olmadı. Bu çocuk benim Sayemde o sitede kendini gösterdi ve kendi özel alanlarına ( üyelerin görmediği ) aldılar bu çocugu sırf benim dökümanları paylaşması için.

    O zamanlar sql açığı gündem de ve millet ne olduğunu çözememiş ama deli gibi yapmak istiyordu sadece ara yüz olarak yaptığım bir programa trojan yerleştirerek pusuya yattım yanlış hatırlamıyorsam 4 kişi bunu indirdi fakat admin yetkisi olmadığı için sadece msn sifrelerini aldım girmedim bile. Sonunda beklediğim olmuştu sitenin en taşaklısı indirmiş ve benim trojan serverimde yerini almıştı. Tabi tüm bilgileri bende olduğu için sabırsızdım.

    Msnden bir grup açtım ve bana karşı oldukları için bunların hepsini ekledim ve sövmeye başladım bunlarda karşılık verdiği için iş namus konusu oldu ve aşırı milliyetçi oldukları için bende sitelerin deki bir kızı zütürdüğümü söyledim.
    Bunları iyice kızdırdıktan sonra köşeye çekilip beni tehdit etmelerini izledim. Bunlar konuşurken vbuletin admin paneline girip forum temasına onlar için özel hazırladığım indexi bastım ve Msnden geçmiş olsun yazıp çıktım. Tabi önündeki 2 gün flood dan dolayi msn me girememiştim arkadaşlar Şifremi çözmeye çalışıyorlardı ama kızlıkları gitmişti.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Ulan it sen milliyetçi adamları önce satıyosun sonra adamların arkasından iş yapıyorsun bu nasıl bir muallaklik lan yavsak herif bunu yapan vatanada ihanet eder aq
      ···
      1. 1.
        +4
        Sanal Alem dalgasız deniz, önüne gelen kaptan.
        ···
      2. 2.
        +1
        Öylede adamların amacı kişisel çıkardan çok ülke çıkarı değil mi bunun farkında olup yaparsan iş başka oluyor
        ···
      3. 3.
        -1
        sedat sen misin lan
        ···
      4. 4.
        0
        He sen kimsin la
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster