/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +47 -5
    Yemek vakti geldi çattı,bu akşam yemekte köfte vardı. Bütün aile köfteye odaklanmıştı. Herkes çorba içerken bir yandan da göz ucuyla köfteye bakıyordum.Çorbalar hızlıca tüketildi. Hatun köfteleri herkese eşit şekilde dağıtmaya başladı ama iki köfte dışarıda kalmıştı. Oğlumla ben köftelere avına saldırmaya hazır aslan gibi bakıyorduk.O sırada oğlum hemen köfteleri el çabukluğuyla kaptı. Ben sinirlendim ve
    "Ama olmuyor ki geçen de kalan köfteleri sen aldın oğlum"dedim. Oğlanında en sevdiği şey köfte tabi. Sabah o kadar yüreği yedirmeyeceğiz amk." ne kadar köfte yiyeceğimi sana mı soracam aslanım?"dedi. Ben de haklı olarak"ulan bir kilo kıyma 40 lira bırakta ben yiyeyim bir kere hep benim payıma konuyorsun"dedim.o an bir cesaret geldi muallakye ayağa kalktı bağırarak"kim kimin payına konuyor, kendi payının dıbına koyayım"dedi.
    Sonra bunu aldım önce kulağının arkasına vurarak bayılttım ve kıbleye çevirerek bunu baygın halde gibtim. Sonra da alnına çatal geçirdim. gibtiğimin hatırlamıyo tabi mal . hastaneye zütürdük. Aynı harry potter daki yara izi gibi olmuş. Bi daha benim hakkımıda yemeye yeltenmez bu mal inşallah.
    ···
   tümünü göster