/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 476.
    +39
    Bir süre daha heyk alanına yoğunlaştıktan sonra bu isten para kazanmam gerektiğini düşündüm ve benim gibi düşünen bir kaç arkadaşla rat (keylogger, trojan vs..) dağıtımı yapmaya karar verdik ve bir site açtık. Bununla birlikte benim en büyük Artım eski dokümanlarım vardı ve onu saklıyordum.
    Herkes üzerine düşen görevi yapıyor bir nevi haram yoldan helal para kazanmaya çalışıyorduk. Kazandığım para alkol ve sigarama fazlasıyla yetiyordu.

    Bir kaç hafta sonra beni satan arkadaşım aradı ve 1 günlüğüne yanıma gelcegini bende kalicagini söyledi bende kabul ettim akşam olduğunda alkol almaya başladık bu çocuk herseyi anlattı ve pişman olduğunu söyledi. Ardından sevdiğim kızın okuduğu üniversite de bir çocukla olduğunu onu çok sevdiğini fakat her seferinde beni sorduğunu söyledi. Çok sinirlenmişim ve kurduğumuz site ye girerek kendi hddmi satacagimi yazdım. Çünkü toplu para lazımdı ve kızın yanına gitmem gerekiyordu.

    Sabah kalktığımda arkadaşımın telefonla konuştuğunu duydum gözümü açmadan dinlemedeydim. Sevdiğim kız aramış ve beni soruyordu o da kötü olduğumu onu unutamadigimi söylüyordu. Ben kalkınca fark etti ve telefonu kapattı olanları anlattı.
    Siteye tekrar girdiğim de hdd me çok talip olduğunu gördüm ve hepsine fiyati söyledim biri oturduğum yere çok yakındı. Bilgilerimi farklı bir hddye aktarıp çocukla bulustum ve paryi aldım.
    Şimdi bana tek kalan bilet alıp Düzce'ye gitmekti.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezine rez
      ···
   tümünü göster