/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +14
    masum değilmiş

    beyler biliyorum şu sıralar burda baya sevgili ile ilgili hikayeler dolaşıyor falan ama ben bu derdimi paylaşacak adam bulamıyorum çünkü millet çakal olmuş derdini anlatıyon iki gün sonra aran bozulunca sana karşı kullanıyor.

    neyse beyler benim 2.5 senedir çıktığım sevgilim vardı.ben baya temiz biri sanıyordum. ama şu 2 akşamdır facebook una girdim eski konuşmalara baktım ve benimle konuşurken 5 erkekle daha konuşuyormuş. hemde benimle konuştuğu gibi. sonra ilk yılbaşımızda benimle telefonda konuşmak yerine benden önceki sevgilisi neden ayrıldın diye sormak için aramış onunla konuşmuş falan. 3 kere benden 2 önceki sevgilisiyle olan konuşmalarını yakaladım. en son konuşmada eski sevgilisinin faceden yazdığı şu
    -neden engelledin
    +ben engellemedim masper engellemiş
    falan filan neyse benim zaten 1 sene sınav senemle geçti ne olup bitti hatırlamıyorum tam. artık ben farklı şehirde okuyorum üniyi ara ara yanına gidiyorum, bi kere gittim instagrdıbına kaslı 2 tane çocuğu takip ediyor dedim bunlar ne belki kıskanırsın diye takip ettim dedi falan beyler ben napıyım artık çıldırıcam beni aldatıyormu orda diye düşünmekten şu ay ayrılcam yada ayrılmıcam sizce napıyım Allah rızası için bi cevap verin.
    ···
   tümünü göster