/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 526.
    +32
    Sonunda düzce ye gelmiştim bir kaç taksici abinin sayesinde baya bir meblağ ödeyerek kızın okuluna gidebildim. Onu görmüştüm arkadaşlarıyla beraber gidiyorlar dı takip ettim ve biraz yürüdükten sonra bir kafe oturdular onlar girdikten on dakika sonra ben de cesaretimi toplayıp içeri girdim ve onları görebileceğim uzak bir masaya oturdum.

    Ha gördü ha görecek endişesiyle otururken çayı mi yudumluyor ve beni satan arkadaşıma düzce de onun olduğu yerdeyim diye mesaj atıyordum. Biliyordum bu haber kıza gidecekti. Beklediğim gibi de oldu telefonu çaldı biraz etrafa baktıktan sonra beni gördü yanında ki çocuğa birseyler söyledi ve dışarı çıktılar çocuk yamıma geldi ve kızın kendisiyle olduğunu beni unuttuğunu ordan gitmem gerektiğini yoksa kötü olacağını söyledi. Ben de sakinliğimi koruyarak (korumasam 10 kişi şikeler belamı) ağır bir başlılıkla tamam kıza soralım öyle derse çeker giderim dedim. Kızın yanına gitti bir kac dk sonra geldiler ve kız gözlerime bakarak beni sevmediğini söyledi.

    O an yerin dibine girmiştim tamam dedim. Yaklaşık 2 saat oturduktan sonra kalktım ve zor güç terminal e geri gittim otobüsü yaklaşık 5 saat boyunca da bekledim. Aklımda planlar kuruyordum..

    Yol boyunca bu kızın lise den arkadaşıyla yazıştım ve onu tavlamayı başardım 2 ay boyunca onunla oldum her şeyi yaptık ve bu kızın kulağına gitmesi kaçınılmazdı. Sabah kalktığımda sevdiğim kızdan senden nefret ediyorum ahım tenimdir gibi mesajlar görünce amacıma ulaştığımı düşündüm ve tek yapmam gerekenin askere gitmek olduğu geldi aklıma çünkü yaşım 21 olmuş blve bu kız yüzünden okulun yolunu bile unutmuştum.

    Askerlik şubesine gidip tecil bozmam la 3 Ay sonra asker olacağımı öğrenmem 1 GN içerisinde belli oldu (evrakları tamamladıktan sonra.)

    Bu 3 ay boyunca kendimi sağlama aldigim için sanal alem üzerinde ne kadar hasım varsa hepsine küfürler yağdırdım (çünkü kafamın dağılması gerekiyordu). 3 ayın sonunda acemi birliğim izmir e çıkmıştı. Orda yaşadığım olayları anlatmama gerek yok usta birliğim Hatay dan devam edicem.
    ···
    1. 1.
      0
      Devam reyiz bekliyprun
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa biraz daha seri
      ···
   tümünü göster