/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +57
    kasılmaya başlamıştım 19 lvdim 20 lvde mahalle abisinin cingenli bir gorevi oldugunu duydum baya iyi bir item veriyormus +0 hapsabe işi boncuk bileklik. bu bilekligin önemi hp vermesi + bastıkca hpniz artıyormuş. 19 lve gelince kasılmada bir takım zorluklar gördüm itenlerim artık yeterli gelmiyordu isportacı aziz yakıyordu. bu yüzden Komodoejderi parası cekmeye karar verdim yani (kp) gidip ilk isim para cekmek oldu. 20 lv oldugumda mahalle abisine gidip görevimi aldım.

    bagcıların cıkışına dogru gittim bakire pelinsu slotlarının oraya.

    Asi melike adlı pembe saclı slotu arıyordum. sonunda buldum ve kestim mahalle abisine dondum

    -aferin görevini tamamladın o şıllıgı dövdün bunlarda ödüllerin

    -+0 hapsane isi boncuk bileklik
    -20 sarma sigara

    ıssızjiyana mesaj attım yanına cagırdı yan mahalledeymiş. yan mahalleye gittim burda daha farklı slotlar vardı ayriyetten barlar sokagina giriste buradaydı. sesizjiyan öşeks madolyonu dusurdugunu soyledi biraz para verdi 1. mahalleye geri dönüp isportacı azize gittim +5 e kadar burda bastım cektigim komodoejderi parasıyla mahkeme kagıdı alıp +9 a gecirdim +2000 hp veriyordu.

    boncuk bilekligime + basarken emin önünden 10 kadar adam gelmis milletin pazarlarini carlarını kesiyorlardı cıkıp daldım 35 lv bir tırrek ilgimi cekti elinde +9 doner bicagi vardi ustunde zalim yaziyodordu her kesmeye calistigimda yatiriyordu gercekten saglam bir kürttü bu boyle olmazdı 2. mahalleye gittim öncelikli hedefim 25 lv olmak sonrasi da 30 olup döner bıcagı basmaktı. döner bıcagı 2. mahallede fanatik holigan adlı slotlardan düsüyordu.
    ama öncelikle babanı memlun et adlı görevi yaptım ve 3 yıl insaatta calıstım

    buda ikimci mahallede calan arka fon muzigi
    https://youtu.be/BIQw2nDJCw0
    ···
   tümünü göster