/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 551.
    +31
    Arkadaslar askerlik anılarını çok hızlı geçiyorum acemi birliği yay kalk sürün usta birliği yat uyu kalk gez yat uyu kisacasi.

    Askerliğin bitmesine son 1 hafta kala sabah kalktigimda faceme bir feyk hesaptan gelen mesajı okuyarak güne başladım. Beni unutamadigini be yapsa ne etse vs... up uzun bir mesajdı sadece ş... senmisin? Diye sordum ( telefon yasak aq bizi mi sıkıyon diyen Panpalar olur haberci olduğum için serbestti.) Gün boyunca bir mesaj gelmedi ve içim içimi yiyordu. Aksam olugunda koğuşta uzanirken kendisinin olduğunu ve beni çok özledigini yazan bir mesaj geldi. inanmdım haliyle o olduğunu ve beni atamasını söyledim.

    Aradan bir kaç dakika geçti ve bir numara beni aradı küfür etme ye hazırlanıyordum ki o olduğunu sesinden tanıdım. Biraz konuştuk ve o çocuğa yazık değilmi şimdi beni nasıl onunla aldattiyasan, onu da benimle aldatiyorsun dedim. Kız ondan sogudugunu ve aklında benim olduğumu söyledi.

    Düşünsenize arkadaşlar ben bu kızla evlilik hayali kurmuşum zamanında o beni bırakıp başka biriyle olmuş şimdi bana geri dönüyor. (Bu arada adı kız yani... ) bende kendimce düşündüm ve bunu kullanıp bi peçete gibi atmaya karar verdim sonuçta o da bana aynısını yaptı.

    Askerlik bittikten sonra ailemin yanına döndüm. Aradan 1 hafta geçtikten sonra kız da geldi ama onu gorunce birden eskiler aklıma geldi yapsam mi yapmasam mi diye tereddüt de kaldım ama yapmaya karar verdim. Ben bunu kullanırken birgün ablasının okuduğu üniversite ye gitmek istediğini söyledi tamam dedim ve gitti bir kaç gün ablasınin yanında kalmak için.

    Orda da bir çocukla tanışmış bunu öğrendim ama benim haberimin olmadığını sanıyor. Sağolsun beni satan arkadaşım ablsindan öğrenip bu sefer onları sattı. Kız geldiğinde bunu ev boşken eve çağırdım bi güzel yattıktan sonra şimdi s.git o çocuğa da ver dedim ve kalktım üzerini giyip şerefsiz demesiyle gitmesi bir olmuştu zaten. Bende sanal alemde yarım kalan bir kaç işimi halletmek için pc yi açtım...
    ···
    1. 1.
      +1
      Ayak üstü kızı gibmissin ln
      ···
    2. 2.
      0
      sedat sen misin lan
      ···
   tümünü göster