/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 676.
    +59
    Belirli bir kaç arkadaşım kalmış onlardan yeni bilgiler aldım ve bu sırada bazı olaylar vardı şu an hatırlamıyorum. Ama bir çok tanınmış markanın yurt dışı siteleri ve pkk ya ait olan birçok cc hesaplarını ele geçirmiş faaliyetlerimizi sürdürmeye başlamıştık. ( bilmiyorum ilk kayıt olduğum sitenin bana vermiş olduğu milliyetçilik duygusu olsa gerek). Yakın arkadaşımın bu cc hesaplarından alışveriş yapması sonucu Kargo alımında sorun çıktı ve onunla birlikte bende güme gittim. Elim de ki dokümanları sattığım için net bir heykır olarak görmediler beni. Evdeki bilgisayarım eski olduğu için ise ailem fakir birilerine verdiğini söyledi sadece onlara yeni bir hdd alıp eski hddmi geri almam yetmisti.
    O şahısların zararlarını karşılayıp kurtulduk fakat izlediğimizi dusunugumuz için bu işlere fazla kalkismadik.

    Pişmanmısın diye soracak olursaniz fazla değil. Gençliğin verdiği bir hevesle ve de kız arkadaşımdan yediğim darbe üstüne darbelerle kalkıştım bu olaylara. Yalnız bunca şeyi boşa yaşadığımı düşünüyorum. Okulumu yarım birakmasaydim belki bilgisayar alanında mimlenmeyip büyük bir yerlere gidebilirdim. Size önerim sakin bu heyk işine heves etmeyin panpalar boşa zaman kaybi kendinizi real den çekip sanal bir ortama koyuyorsunuz çok acı bir durum. Herşey orası değil. Sanal Alem dalgasız bir denizdir ve önüne gelen kimi kaptan kimi korsan. Biz korsanlıği seçtik ama elimize bir şey geçmedi.
    Kız konusuna gelecek olursak onları anlamak çok zor iş. Allah sabır versin ya ben hep kaveselere denk geldim ya da bunlar hep kavese. Buda benim yaşadıklarımdır panpalar. Dinleyen herkese çok teşekkür ederim. Bu siteleri vs tahmin etmeye çalışan az çok bu heyk aleminde bulunmuş olan arkadaşlara "Gel Babana" sözü açıklayıcı olur ve beni tanırlar diye düşünüyorum.

    Saygılar,
    ···
    1. 1.
      0
      Hayatında herşey gönlünce olsun kardeşim
      ···
    2. 2.
      +1
      TurkGuvenligi degil mi lan sdkafnmsadf
      ···
    3. 3.
      0
      Abi keşke okusaydın yazılım alanında gelişip yabancı ülkede yada ülkemizde çalışırdın büyük meblağlara çalışırdın.
      ···
    4. 4.
      0
      Abi keşke okusaydın yazılım alanında gelişip yabancı ülkede yada ülkemizde çalışırdın büyük meblağlara çalışırdın.
      ···
    5. 5.
      0
      Şu esadı heçkleyen TurkGuvenligi değil mi bu
      ···
    6. 6.
      0
      kardesim mesaj attım bakarmısın benim için gercekten cok onemli
      ···
    7. 7.
      0
      TurkGuvenligi lan :D
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster