/i/Kültür Sanat

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -3
    beyler tamamen türk yapımı ve aynı zamanda eski Türk inanışlarını ve tarihini kapsayacak konusu olan animasyon serisi boerue (börü diye okunuyo) youtube da yayın yapmak için yardıma ihtiyaç duyuyo.
    bilgiler şöyle ;

    Boerue; Türk yapımı mitolojik-şamanik, bilim kurgu animasyon serisi diye özetleyebiliriz. MayAna Creatives tarafından hazırlanan Boerue kültürümüzün bilim, sanat ve şamanizm ışığında şekillenerek ortaya çıkarılmış bir Türk – Moğol mitoloji hikayesi.

    Orta Asya‘nın bozkır kültüründe geçen bu hikaye, bol bol Şamanizm, Tengrizim ve Animalizm ögeleri ile donatılmış.

    Bu serinin adı olan Boerue ise “Börü” yani kelime anlamları ile, eski Türkçe’de kurt anldıbına gelen, ve dönemin kaderine değiştirebilecek liderlere verilen bir sıfat.

    web siteleri : http://www.boerue.com/

    bu tanıtım videosu : https://www.youtube.com/watch?v=MHDv9N9-wkU

    bu youtube kanalı : https://www.youtube.com/c...7MLyVdspkVv_aHIRfkCA/feed

    bu da maddi destek sağlayabileceğiniz ve karşılığında hediyeler alabileceğiniz kickstarter hesapları : https://www.kickstarter.c...c-sci-fi-animation-series

    karakterleri konuyu ve ingilizce dublajlı tanıtım videosunu kendi sitelerinde bulabilirsiniz.Çok samimi söylüyorum 'avatar the last airbender' dan falan daha daşşaklı işler ve konular çıkarabilecek tarihimiz geçmişimiz var,varsa köşede beş on liranız yardımınızı esirgemeyin,türkiyede iyi bi şeyler olduğunu da bilmeye ihtiyacımız var
    animasyonun yapımında bir katkım ve reklam amacım yok,sadece gerçekten kaliteli bir yapım ve türk tarihini ve inanışlarını yine kendi halkımız dahil olmak üzere insanlara tanıtmak için harika bir yol,umarım yolları açık olur.
    varsa üç beş liranız bi taka yarayın.

    özet:türk yapımı türk inanışlarını kapsayan animasyon serisinin devamlılığı için yardımımıza ihtiyacı var.
    ···
   tümünü göster