/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -21
    Bundan sonra olaylar hızlı gelişti. Kızı hergün gibiyordum.Baģirta bağirta ve her işim bittiğinde evden gibtir ediyordum.Ben bununla bi ay sonra ayrıldım ve kız benim kapıma gelip aalya sümük ağladı. Kızı ben patlatmıştım, artık bakire değildi ve oda bunun farkındaydı. Kapımın önünde 'şerefimi namusumu elimden aldın.'diye bağırınca içeri almak zorunda kaldım. Ciddi ciddi oturduk ve konuştuk ve' ben bu kızdan son bişey isterim yerine getirirse beraber oluruz.'dedim. isteğim son model bir motordu ve kız güzel olduģu kadar zengindi hani o motor parası kendisi için makyaj malzemesi gibi bişeydi dıbına koyayım. Motor tam bir hafta sonra kapımdaydı. Hayallerini kurduğum motor bir hafta sonra karşimdaydi beyler.Ne yapacagimi bilmeden boynuna atladım sarıldım öptüm felan.Ama motoru almak benim sevgimi zerre olsun arttırmamıştı o artık benim kölemdi
    ···
    1. 1.
      +10
      Kız o kadar sevmiş amk
      ···
    2. 2.
      +11
      Vay huur çocuğu
      ···
    3. 3.
      -5
      Helal olsun reis surundur boylelerini
      ···
    4. 4.
      0
      Helal olsun reis surundur boylelerini
      ···
    5. 5.
      +1
      Oç detected
      ···
    6. 6.
      0
      Senin aq
      ···
    7. 7.
      0
      Çok picsin qmk
      ···
    8. 8.
      0
      meganfoxun taku nedir amk ne haysiyetsizler var anasını gibtiğim nickinden belli. bi benim nicke bak bi de onunkine bak..

      evet panpa iyi yapmışsın haketmiş huur da, senin gibi o.ç evlatlarının zütüne 1000 derecede ısıtılmış inşaat demiri sokmak lazım.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster