/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +58 -10
    evet beyler tek celsede boşadı hakim.

    eşim ailesini ziyaret etmek için hafta sonu başka bir şehire gitmişti. Bende hafta sonu bütün haftanın yorgunluğu ile öğleye kadar uyumuştum. Sabah uyandım çay suyu koyup kahvaltı için simit falan almaya gittim. Sokakta spora çıkmış şortlu güzel kadınları gördüm ister istemez bende hareketlenmeye sebep oldu.
    Eve geldim ve kahvaltımı yapmaya koyuldum bu esnada da mutfakta etrafı izliyordum. kahvaltımı yaptım. Pcnin başına geçtim. Bir süre sözlükte ve ferre sitelerinde takıldım. iddia bültenini inceledim.
    Ama bir şey yanlış gidiyordu. aklım sokaktaki şortlu kadınlardaydı. Mutfağa çay almaya gittim ve şortlu kadınları düşünürken dalmışım. buzdolabı bana ben buzdolabına bakıyordum. uzun uzun bakarken birden buzdolabına yapıştırdım dudaklarımı. Ok yaydan çıkmıştı. Böyle bir çekicilik yoktu. adeta ateşimi söndürüyordu.
    Bütün bunlar olurken ailesini ziyaretten erken dönen eşim içeri girmiş bizi izliyordu. Fark etmemiştim. EŞim şok olmuştu. Bende şok oldum. duraksadım. Eşim evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Boşanma davası açmıştı bana.
    Hakim geçen hafta bizleri dinledi ve tek celsede boşadı. Eşya paylaşımında buz dolabını da bana verdiler.

    Şimdi yalnız yaşıyorum.
    ···
   tümünü göster